Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Hotels.com158 US$
ScandicHotels.com158 US$
Expedia.com158 US$
Priceline158 US$
eDreams158 US$
Trip.com169 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (511)
Filtrera omdömen
511 resultat
Medlemsbetyg
116
205
136
37
17
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
116
205
136
37
17
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 511 omdömen
Omdömet skrevs 23 november 2020

Datum för vistelsen: november 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 15 november 2020

Väl fungerande 3 dagar med handsprit på bra platser. Bra frukost - möjligen kan man önska sig varm mjölk till kaffet. Hur väl man sprittorkade efter varje gäst är osäkert .
Eftersom det är låg belastning så är middagsrestaurangen stängd.

Datum för vistelsen: november 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack MexMats
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2020

litet och slitet hotelrum möjligt att vi fick ett helt orenoverat rum men om man plussar på frukost och läge så blir det ändå ett helt ok boende. personalen var som vanligt på scandic helt föredömligt.

Datum för vistelsen: juli 2020
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack thomas n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2020

Bästa hotel i Sundsvall, goda frukost, välstädad rum, Tack för trevliga personal i receptionen som hjälpa dig 24/7.
Jag rekommendera Scandic Sundsvall city , den ligger mitt i stan nära till alla restauranger caféer osv.

Datum för vistelsen: september 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack KarzanM9
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 september 2020

Datum för vistelsen: september 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Visa fler omdömen