Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
153 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-18
ScandicHotels.com
174 US$
148 US$
View deal
SPARA 26 US$
Booking.com
153 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-18
Boka nu, betala på plats
Hotels.com153 US$
Priceline153 US$
Trip.com174 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (531)
Filtrera omdömen
532 resultat
Medlemsbetyg
109
196
147
62
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
109
196
147
62
18
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 532 omdömen
Omdömet skrevs 27 februari 2021

Helt underbar vistelse mitt i pandemins tid. Fick både tvättat upp barnens kläder i personalyätvättstugsn och bokat simbassängen till familjen som längtat efter att få bada i simhall! Bedårande personal!! God frukost och sen utcheckning - så himla värt!

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Leimuun1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 februari 2021

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 19 januari 2021

Barnen klagade på hårda extrasängar.
Valde frukostbox på rummet iom Corona. Jättetråkigt och torrt bröd, fick hämta nytt i matsalen.
Var och tittade på poolen, flöt runt jättemycket hårstrån och skräp på ytan, känns som att reningen inte fungerar.

Datum för vistelsen: januari 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Linda A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 januari 2021 från mobil enhet

Hotellet är perfekt placerat för oss genomresande som vill sova och åka vidare.
Personalen är trevlig och hjälpsam och rummen är helt ok.

Rummet/hotellet kändes väldigt kallt och dubbla täcken blev lösningen för att få sova.

Datum för vistelsen: januari 2021
Restyp: Reste ensam
Tack 542j_rgenw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2020

Stor parkering på baksidan. av hotellet. Bra rum. Stor frukostbuffé. Ligger nära E4 utan att köra in i staden. Perfekt övernattning på långresan. Sköna solstolar på kullen till vänster om entrén. Poolen var tyvärr avstängd pga. renovering.

Rumstips: Parkeringen kändes trygg.
Datum för vistelsen: november 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Road208972
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen