Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
160 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-25
Hotels.com
Travelocity
eDreams
Expedia.com160 US$
Booking.com
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (532)
Filtrera omdömen
532 resultat
Medlemsbetyg
109
196
147
62
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
109
196
147
62
18
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 532 omdömen
Omdömet skrevs 18 januari 2021 från mobil enhet

Hotellet är perfekt placerat för oss genomresande som vill sova och åka vidare.
Personalen är trevlig och hjälpsam och rummen är helt ok.

Rummet/hotellet kändes väldigt kallt och dubbla täcken blev lösningen för att få sova.

Datum för vistelsen: januari 2021
Restyp: Reste ensam
1  Tack 542j_rgenw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2020

Stor parkering på baksidan. av hotellet. Bra rum. Stor frukostbuffé. Ligger nära E4 utan att köra in i staden. Perfekt övernattning på långresan. Sköna solstolar på kullen till vänster om entrén. Poolen var tyvärr avstängd pga. renovering.

Rumstips: Parkeringen kändes trygg.
Datum för vistelsen: november 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Road208972
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 oktober 2020

Datum för vistelsen: oktober 2020
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 22 oktober 2020

Lätt att boka via nätet, fick ett rum vi önskade.
Bra att parkera på baksidan av hotellet.
Killen i receptionen var väldigt trevlig och tillmötesgående. Var bara på genomresa, så vi bara sov, och åt en jättehärlig frukost där..
Men väldigt nöjd med hotellet, bott där flera gånger tidigare.

Datum för vistelsen: oktober 2020
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack sm6way
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2020

Datum för vistelsen: oktober 2020
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Visa fler omdömen