Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
172 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-29
Travelocity
Orbitz.com
Priceline181 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (421)
Filtrera omdömen
421 resultat
Medlemsbetyg
98
131
108
50
34
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
98
131
108
50
34
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1217 av 421 omdömen
Omdömet skrevs 21 juli 2021 från mobil enhet

Vackert beläget hotell med otrolig utsikt. Bra och bekväma rum med allt man kan tänka sig. Maten går inte att klaga på, åt färsk lax med risotto som var gudomlig bägge dagarna och för- och efterrätt var oxå bra. Personalen var oxå trevlig och hjälpsam. Åker väldigt gärna tillbaka och kommer rekommendera hotellet till mina vänner o bekanta.

Rumstips: Finns gott om parkeringar och man får ha hund med sig.
Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
2  Tack anital529
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2021 från mobil enhet

Vi förlovad oss på detta hotell för 12år sen. Då var vi inte nöjda med varken spat eller restaurangen. Nu var vi där igen med två av våra barn. Oj vilken uppryckning både hotellet och spat hade gjort. Spat har allt man önskar sig. Fint fräscht och mycket olika pooler och bastun. Trevlig personal och sköna morgonrockar. Vi var där en Måndag och då fick man ha med barn. Riktigt mysig familjeaktivitet.

På kvällen åt vi på reasturangen 180. Maten var fantastiskt god. Åt renrostbiff med potatispuré. Fint upplagt och mycket goda norrländska smaker. Barnen var även nöjda med sina hamburgare och toast. Kyparen var en ringt härlig man som skojade och verkade trivas med sitt jobb. Det gör mycket för upplevelsen. Restaurangen var full men vi fick maten fort och ljudnivån var trotts mycket barn bra. Magisk fin utsikt över Sundsvall.

Vi gick även över till spelhallen bredvid på kvällen. Vi spelade massa spel och körde laserdome. Nästa gång ska vi testa prison island och bowlingen. För hit kommer vi komma många gånger till. Perfekt för en minisemester. Rekommenderas starkt.

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Mariaedberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2021 från mobil enhet

Det första vi möttes av i receptionen var att personalen stod och pratade privat i telefon, när hon hade lagt på tittade hon bara på oss och jag var den som fick säga hej. Inte ens ett välkommen kunde hon få ur sig.
Rummet var helt okej men hade ett rum med utan utsikt över staden.
Vi åt trerättersmiddag på restaurangen och maten var jättegod, vi hade en jättefin service av personalen i restaurangen.
Spat var helt okej, även personalen där.
Frukosten var ingen höjdare, kanske för det långa hårstråt som låg i min sylt, blä!
Tyvärr kommer vi inte bo här igen.

Rumstips: Lätt att hitta parkering
Datum för vistelsen: januari 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack hannamarionkrist2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2021 från mobil enhet

Minisemester med spa-besök och spel på Strike Club. Har bott på hotellet tidigare med blandade upplevelser men denna vistelse var över förväntan. Trevlig personal både på hotell och spa. Vi bodde i ett familjerum i nya delen med utsikt, verkligen värt det. Frukosten hade det man kan förvänta sig och var fräsch. Maten i restaurangen var bra. Inte den bästa Poke Bowl jag ätit men god. Renrostbiffen var fantastisk.

Rumstips: Hotellet var ett fullt under vår vistelse så vi fick tipset att äta tidig eller sen frukost för att slippa trängsel. Boka rum med utsikt.
Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack stefanedb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2021 från mobil enhet

Hotellet ligger otroligt fint med en vacker utsikt över Sundsvall. Maten håller hög standard och det finns anpassad meny för barn.
Spa-delen ger ett trevligt intryck med en del variation av pooler, dock ingen större pool som inbjuder till simning.
Tyvärr finns ingen vettig ventilation vilket gör rummen fruktansvärt varma. Vi mätte 29C i vårt rum. Tyvärr finns det även begränsad möjlighet att öppna fönster då alla fönster är antingen spärrade eller begränsade med säkerhetskedjor.
Är man en fryslort är detta hotell för dig!

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack MagnusD25
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen