Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
170 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-17
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
Expedia.com
189 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-18
Booking.com170 US$
eDreams170 US$
Orbitz.com189 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (423)
Filtrera omdömen
423 resultat
Medlemsbetyg
99
132
108
50
34
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
99
132
108
50
34
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1520 av 423 omdömen
Omdömet skrevs 14 juli 2021 från mobil enhet

Det första vi möttes av i receptionen var att personalen stod och pratade privat i telefon, när hon hade lagt på tittade hon bara på oss och jag var den som fick säga hej. Inte ens ett välkommen kunde hon få ur sig.
Rummet var helt okej men hade ett rum med utan utsikt över staden.
Vi åt trerättersmiddag på restaurangen och maten var jättegod, vi hade en jättefin service av personalen i restaurangen.
Spat var helt okej, även personalen där.
Frukosten var ingen höjdare, kanske för det långa hårstråt som låg i min sylt, blä!
Tyvärr kommer vi inte bo här igen.

Rumstips: Lätt att hitta parkering
Datum för vistelsen: januari 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack hannamarionkrist2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2021 från mobil enhet

Minisemester med spa-besök och spel på Strike Club. Har bott på hotellet tidigare med blandade upplevelser men denna vistelse var över förväntan. Trevlig personal både på hotell och spa. Vi bodde i ett familjerum i nya delen med utsikt, verkligen värt det. Frukosten hade det man kan förvänta sig och var fräsch. Maten i restaurangen var bra. Inte den bästa Poke Bowl jag ätit men god. Renrostbiffen var fantastisk.

Rumstips: Hotellet var ett fullt under vår vistelse så vi fick tipset att äta tidig eller sen frukost för att slippa trängsel. Boka rum med utsikt.
Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack stefanedb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2021 från mobil enhet

Hotellet ligger otroligt fint med en vacker utsikt över Sundsvall. Maten håller hög standard och det finns anpassad meny för barn.
Spa-delen ger ett trevligt intryck med en del variation av pooler, dock ingen större pool som inbjuder till simning.
Tyvärr finns ingen vettig ventilation vilket gör rummen fruktansvärt varma. Vi mätte 29C i vårt rum. Tyvärr finns det även begränsad möjlighet att öppna fönster då alla fönster är antingen spärrade eller begränsade med säkerhetskedjor.
Är man en fryslort är detta hotell för dig!

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack MagnusD25
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2021 från mobil enhet

Vackert beläget hotell med otrolig potential.
Hela hotellet ger dock en känsla av att funktion fått ge vika för "lyx". Vi bodde i en bastusvit, i rummet var det närmare 30° varmt och det fanns ingen klimatanläggning. Min misstanke är att dessa bastusviter ej isolerats ordentligt, eftersom väggarna i rummet var varma. För att ta sig till rummet behövde man gå igenom hotellets restaurang, vilket kändes enormt ogenomtänkt.
Dåligt utbud i minibaren, med obskyra märken/smaker/produkter som inte alls faller in under ramen för ett normalt minibarsutbud.
Stort plus för lyxiga produkter i badrummet.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med vänner
Tack Camilla K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2021

I rummen finns ingen AC. Var tvungna att ha fönstret öppet hela natten vilket gjorde att det var väldigt ljust i rummet och oljud utifrån.
På spaavdeöningen var det vissa människor som var väldigt högljudda och otrevliga.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack alexandersC745ZN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen