Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
217 US$
170 US$
View deal
SPARA 47 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-17
Travelocity
Hotels.com
217 US$
170 US$
View deal
SPARA 47 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-17
Priceline171 US$
Booking.com
Prestigia.com217 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (399)
Filtrera omdömen
399 resultat
Medlemsbetyg
91
130
103
45
30
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
91
130
103
45
30
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 399 omdömen
Omdömet skrevs 31 oktober 2020

Som titeln lyder, fast man gör allt man kan så vill de flesta gäster hoppa upp i knä på en när man hämtar frukost. Personal borde vara på plats och hjälpa dessa gäster till bättre vetande!

Annars som vanligt härlig mat, personal!

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste med vänner
1  Tack sarah a
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 oktober 2020

Överraskade frun med en Staycation fre-sön.
Vi anlände fredag kväll och checkade in. Rummet receptionen va superfint. Gick en snabbis in och kollade av Spa delen och de såg oxå helt fantastiskt ut. Eftersom vi båda jobbat i hotell och restaurang i flera år så va vi överraskade att allt verkar helt perfekt så vi tänkte att maten kommer va en besvikelse. Vi åt en 3 rätters middag med löjromstoast till förrätt. Frun tog entrecote jag åt renrostbiff efterrätten blev vaniljglass med färska jordgubbar, och vi båda va helt förstummade över maten som va helt fantastisk. Köttet va mört och supergott.
Nu en vecka senare så frågar frun när vi ska åka dit nästa gång! Vi saknar det redan.
De blir troligen en tripp inom snar tid. 4h resa har vi men så värt det.

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack 865stefane
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 oktober 2020

Fint och rymligt rum med sköna sängar och vacker utsikt över Sundsvall. Tyst omgivning mitt i naturen.

Hotellet SPA-avdelning var något utöver det vanliga. Rent och smakfullt med flera "stationer" som gav en privat atmosfär utan trängsel och inte alltför hög ljudnivå. En fördel är fördelningen på två våningar med lounge för sig. Mycket trevligt bemötande, verkligen avkopplande och återigen med en enastående utsikt. Kunde vara New York by night!

Restaurangens meny var minimal men den vegetariska Savoykålen riktigt god. Frukostens utbud var begränsat och nådde inte samma nivå som middagen i restaurangen. Det kanske beror på förändringar under Coronapandemin och/eller att inriktningen inte är att skapa bistrokänsla.

Rumstips: Kommer du med tåg och inte vill promenera uppför slalombacken till hotellet är taxi att föredra!
Datum för vistelsen: oktober 2020
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack CarinRo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 oktober 2020 från mobil enhet

Fint stort hotell med fina rum. Sköna sängar och kuddar kyl och vattenkokare. Stor fin frukost med det mesta man kan önska sig. Fint spa som vi tyvärr ej hann utnyttja till en extra kostnad om 395kr per person. Fin restaurang ,180grader med goda maträtter.

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste som ett par
2  Tack MVGB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 september 2020 från mobil enhet

Superfint hotell. En svag god doft av doftljus på hotellet. Fräscha rum och badrum. Lyxig tvål i badrummet förhöjde upplevelsen. Allt man kan önska sig på frukosten.

Spa avdelning var också riktigt fin. Utsikten ngt utöver det vanliga, man såg över hela Sundsvall. Även fint på kvällen när hela staden var upplyst och man bara såg alla lampor. Det var inte så mkt folk när vi var där vilket var skönt.

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack 530sofiaaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen