Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
Booking.com
93 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-23
Boka nu, betala på plats
Agoda.com
93 US$
80 US$
View deal
SPARA 13 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-23
Priceline
eDreams93 US$
Travelocity92 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (63)
Filtrera omdömen
63 resultat
Medlemsbetyg
8
16
19
14
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
8
16
19
14
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 63 omdömen
Omdömet skrevs 21 oktober 2020

Rent, välstädat och fint badrum samt helt okej sängar. Tyvärr var rummet i övrigt inte i toppskick. Det fanns märken i väggar och toa-dörren, en spricka i TV:n och det bord som fanns i rummet var trasigt.

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack f0rslund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 oktober 2020

Inga krokar i badrummet.
Bordet synligt lagat med ett plattjärn.
Ingen sänglampa o eluttag vid ena sängbordet, som egentligen stod med lådorna in mot väggen.
Nja....väljer nog ett annat hotell nästa gång.

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack tperss817511
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 september 2020

Trevligt bemötande av personalen vilket gjorde att man kände sig välkommen till er
Lite väl enkel frukost kan gott tänka mig att betala lite mer om det finns mer att välja på
Annars okej rum nära centrum

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste ensam
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack jlarss975610
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2020

Oväsen på innergården nattetid.(Rum mot gården)
Gardiner saknas delvis för insyn och mörkläggning. Frukost sen en dag (personal försovit sig) så den fick utebli. Hiss ur funktion fast på vån 2 så jag fick bära packningen

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste ensam
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack bleima162409
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 augusti 2020

Var supernöjd med detta hotell. Små men fina rum med högt i tak och breda fönsterbrädor som gav det en enorm charm. Absolut inte det mest nyrenoverade badrummet men rent! Bra frukost och trevlig personal.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack hildat820
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen