Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supergott”

Blackstone Steakhouse - Sundsvall
Rankad som nr 15 av 145 Restauranger i Sundsvall
Prisklass: 8 US$ - 43 US$
Beskrivning: Bra mat ska det spraka om. På Blackstone Steakhouse lagar vi alltid mat med högkvalitativa råvaror. Våra varmrätter serveras på 400°C lavasten.
Restauranginformation
Beskrivning: Bra mat ska det spraka om. På Blackstone Steakhouse lagar vi alltid mat med högkvalitativa råvaror. Våra varmrätter serveras på 400°C lavasten.
Omdömet skrevs 14 juli 2021

Väldigt trevlig och gemytlig restaurang, lite roligt att få steka köttbiten själv på en lavasten vid bordet, Väldigt god mat och trevlig personal, supergod mat

Datum för besöket: juli 2021
Tack Tommy B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (28)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 28 omdömen

Omdömet skrevs 14 juli 2021

Trevligt och ovanligt med runda bord. Gillar konceptet med kött på lavasten där du själv får fortsätta steka färdigt köttet till önskad stekgrad. Mycket goda såser, kan rekommendera det rökta vitlökssmöret. Mycket trevlig personal som bidrog till det lilla extra och verkade hålla den standarden med alla gäster runtomkring. Var en kompisreunion med tre grabbar som inte setts på 28 år + en fru. Den svenska oxfilén uppskattades, surf & turf och meat mixed grill lika så. Den extra 5:e stjärnan p.g.a. engagerande och rolig personal.

Datum för besöket: juli 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack jungim1979
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2021

Riktigt god mat och väldigt bra service! Godaste maten på länge. Personalen var närvarande och väldigt servicemind

Datum för besöket: juli 2021
Tack 566mimmis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juni 2021 från mobil enhet

Om ni vill äta gott, ha bra service och sitta i en trevlig miljö. Så rekomenderar jag Black Stone steakhouse i Sundsvall. Hitt åker jag fler gånger!

Datum för besöket: juni 2021
Tack lottab801
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juni 2021

God mat och härlig atmosfär. Bra service och supertrevlig personal. Tack Ben och Heli för att ni finns i Sundsv♥️

Datum för besöket: juni 2021
Tack YasminMoon1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Blackstone Steakhouse - Sundsvall tittade också på

Sundsvall, Västernorrlands län
Sundsvall, Västernorrlands län
 
Sundsvall, Västernorrlands län
Sundsvall, Västernorrlands län
 

Besökt Blackstone Steakhouse - Sundsvall? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt