Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godaste köttrestaurangen”

Blackstone Steakhouse - Sundsvall
Rankad som nr 14 av 145 Restauranger i Sundsvall
Prisklass: 8 US$ - 44 US$
Beskrivning: Bra mat ska det spraka om. På Blackstone Steakhouse lagar vi alltid mat med högkvalitativa råvaror. Våra varmrätter serveras på 400°C lavasten.
Restauranginformation
Beskrivning: Bra mat ska det spraka om. På Blackstone Steakhouse lagar vi alltid mat med högkvalitativa råvaror. Våra varmrätter serveras på 400°C lavasten.
Omdömet skrevs 10 juli 2021

Riktigt god mat och väldigt bra service! Godaste maten på länge. Personalen var närvarande och väldigt servicemind

Datum för besöket: juli 2021
Tack 566mimmis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (30)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1115 av 30 omdömen

Omdömet skrevs 28 juni 2021 från mobil enhet

Om ni vill äta gott, ha bra service och sitta i en trevlig miljö. Så rekomenderar jag Black Stone steakhouse i Sundsvall. Hitt åker jag fler gånger!

Datum för besöket: juni 2021
Tack lottab801
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juni 2021

God mat och härlig atmosfär. Bra service och supertrevlig personal. Tack Ben och Heli för att ni finns i Sundsv♥️

Datum för besöket: juni 2021
Tack YasminMoon1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juni 2021

Härlig miljö. Alla var mycket trevliga och hjälpsamma. Viktigast av allt, maten så god och så härligt o roligt presenterad. Vi kommer att komma tillbaka ofta:)

Datum för besöket: juni 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack imattiasforss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juni 2021

Toppen mat,. Väldigt god förrätt,. Vi tog en carpaccio som vi delade på.. Sedan väntade hjort och lamm som huvudrätt,. Maten kom väldigt fort
Och servicen var toppen notch. Tack Mira som har full koll på restaurangen och ägaren som har en familjär stämning i lokalen. :-)
Och väldigt fint har dom fått till det i restaurangen. Rekommenderas

Datum för besöket: juni 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack joakima659
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Blackstone Steakhouse - Sundsvall tittade också på

Sundsvall, Västernorrlands län
Sundsvall, Västernorrlands län
 
Sundsvall, Västernorrlands län
Sundsvall, Västernorrlands län
 

Besökt Blackstone Steakhouse - Sundsvall? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt