Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
134 US$
Se erbjudande
Expedia.com
Priceline
134 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-06
Boka nu, betala på plats
Hotels.com134 US$
Booking.com134 US$
eDreams134 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (135)
Filtrera omdömen
135 resultat
Medlemsbetyg
28
39
48
14
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
28
39
48
14
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 135 omdömen
Omdömet skrevs 8 november 2021

Personalen gör så att man känner sig hemma och hjälper till med allt man behöver och det lilla extra Poolen bör nog göras lite mer trivsam den är lite ”naken” men helt ok. Jag gillar hotellet då personalen gör det hela med deras bemötande.

Datum för vistelsen: november 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack macutperez5
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 oktober 2021

Är återkommande gäst då hotellet är prisvärt, trevlig personal, rent och snyggt, bra rymliga rum och frukosten är perfekt. Skönt att sitta baren och slappa med en öl och lite mat. Ett gym och en pool finns för den som vill. Stor parkering är ett plus. Har man hund så finns strövområde runt knuten.

Datum för vistelsen: oktober 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack ronnyberger
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 augusti 2021

Okej att stanna till nära E4 och sova en natt.
Receptionisten kändes som ”ny på jobbet” trots att hon var själv, så tror inte hon var det. ”Hovmästaren” på resturangen super kunnig/tillmötesgående/serviceinriktad.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack cow105
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 augusti 2021 från mobil enhet

Bra läge, restauranger i närheten och hotellets restaurang serverar bra och god mat med.
Finns pub möjlighet.
Parkering i anslutning.
Ca5min bilväg in till centrum.
Pool och bastu finns tillgängligt som är fräscht och lagomt stort.
Rummen är fräscha bra städade och mkt trevlig personal.
Frukosten är perfekt med både kalla och varma rätter, göra egna våfflor kanske till frukost? Bra utbud på bröd och pålägg. Juice bar med möjlighet att pressa egen färsk juice ett stort plus. Absolut ett hotell vi gärna stannar på igen om tillfälle ges och man har vägen förbi.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack yesbox19
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2021

Bra läget utefter E 4 och mycket tyst. Tog väl hand om oss och vår hund och det var bra med en liten karta som visade förslag på var man kunde gå med hunden. Frukosten var bra men framförallt trevlig personal som var hjälpsamma

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Leif O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen