Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (127)
Filtrera omdömen
127 resultat
Medlemsbetyg
27
33
47
14
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
27
33
47
14
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
5156 av 127 omdömen
Omdömet skrevs 12 maj 2017

Ett trevligt hotel som ligger i utkanten av Söderhamn nära E4an.
Personalen är trevlig och möter en med ett lende när man kliver innanför dörrarna.

Rummet var trevligt och normalstort dock behöver badrummet som har badkar en renovering för det kändes lite slitet. Rum och badrum var bra städat.

Konferensrummen behöver nog också renoveras men det var fult funktionella.

Frukosten var god och innehöll det mesta som man kan tänka sig vilja ha.

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack KungKeno
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
bwsoderh, Ägare på BEST WESTERN Hotell SöderH, svarade på det här omdömetSvarade 13 maj 2017

Tack för ditt fina betyg om våra medarbetare, för din information så pågår renovering av dubbelrum och idaxläget är 25 st färdiga. Konferensrummen där är två av 5 totalrenoverade och allt sker löpande sakta men säkert.
Hoppas vi snart ses igen
Mvh/Göran

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 november 2016

Ett funktionellt hotell som ligger på promenadavstånd från stationen. Det levererar det som behövs, även om miljön är rätt trist. Sängen var lite smal och rummet totalt omysigt, badrummet kändes 90-tal. Men ändå funkar det, eftersom jag inte hade några direkta förväntningar. Personalen var supertrevlig och tillmötesgående (och på gott humör), frukosten omfattande. Att äta på kvällen gick bra, vällagat och en schysst ale till så sov jag gott. Funktionellt helt enkelt.

Datum för vistelsen: november 2016
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Jazzteffe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
bwsoderh, Owner på BEST WESTERN Hotell SöderH, svarade på det här omdömetSvarade 19 november 2016

Ett stort tack för att du tog dig tid och tyckte till om oss och speciellt glad blir jag över ditt fina betyg om våra medarbetare.
Hoppas vi snart ses igen
Mvh/Göran

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2016

Ett medelmåttigt hotell med förhållandevis dyrt pris. Rummet Ok. Sängarna likaså. Gymmet var litet med få maskiner. Poolen var stor med en fin bastu. Frukosten var överdådig. Slår de flesta hotell. Bra läge om man inte vill in i staden och tråckla. Alldeles vid motorvägen. Dock var det tyst på rummet.

Datum för vistelsen: september 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
2  Tack Rune G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
bwsoderh, Owner på BEST WESTERN Hotell SöderH, svarade på det här omdömetSvarade 8 september 2016

Stort tack för att du tog dig tid att tycka till om oss.
Vad var det för maskiner som du saknade i vårt gym,,,
Glädjer mig att du kallar vår frukost överdådig
Hoppas vi snart ses igen
Mvh/Göran

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2016

Gammalt hotell med 70 tals inredning, gammalt badkar på toa att durcha i. Inte särskilt fräsht. Mörk entre och dålig info om hotellet av receptionen. Medelmåttig frukost. Möjlighet att äta till kl 22.00 på kvällen. Återkommer inte hit.

Datum för vistelsen: augusti 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack IaSkoglund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
bwsoderh, Owner på BEST WESTERN Hotell SöderH, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2016

Tack för att du tog dig tid och tyckte till om oss.
Löpande Renovering av våra 86 rum pågår med 2-4 rum/månad.
Ber om ursäkt ifall hotellinformation upplevdes dålig men i bland blir det fel.
Medelmåttig frukost tycker du, var det något som du saknade,,,,så skulle jag uppskatta om tips på detta, för din information så ligger vårt frukostbetyg på 8,5 av 10 möjliga.
Varmköket håller mycket riktigt öppet till 2200, baren stänger 0200 och därefter finns det tillgång till enklare maträtter hela natten då vi har öppet 24h årets alla dagar med bemanning.

Mvh / Göran Axell

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2016

De hade plats för oss när vi helt plötsligt beslöt göra vår långkörning till två etapper. Räddare i nöden alltså. Det ligger också precis vid E4 så att det är väldigt enkelt att ta in här. Däremot missar man ju själva Söderhamn till viss del på så vis. Maten skulle vi nog ätit någon annanstans om vi varit piggare eller om det legat lite mer centralt. Vi tyckte menyn var lite torftig. Maten var dock vällagad och vi blev väldigt mätta. Skön bäddsoffa. Lagom varmt vatten i poolen, som dock var för djup för småbarnen (som vanligt är på hotell)

Datum för vistelsen: juli 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Paulina E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen