jansX3310EE
Trun, Frankrike

Veckopendling

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 5 jan. 2023
När man arbetar hårt och inte bor sitt hem så betyder det väldigt mycket att komma till ett fint avslappnad vila. Fin atmosfär med fantastisk frukost och fantastisk personal. Ett hotell där ma har en hög service nivå.
Datum för vistelsen: december 2022
    1.6 km från Best Western Hotell Hudik
    Bli belönad med One Key
    Visa fler hotell i Hudiksvall
    Omdömet skrevs 20 juli 2022

Vi fick rummet nere i källaren, har för mig att det var rum 129. Källarfönster i markplan , biltrafik och människor som promenerade förbi (hördes). Huvudgaveln till dubbelsängen hade tygkuddar som satt fast i sängen (gick inte att ta bort), detta känns ohygieniskt, vi trädde över ett rent täcka för att undvika att luta huvudet emot tygkuddarna.
    I rummet fanns även mjukisdjur, två stycken, min fråga är av vilken anledning, otroligt ohygieniskt...ta bort dessa mjukisdjur omedelbart! Barn som vistats på hotell har med sig sina egna mjukisdjur. Toalettstolen var sned och vickade när man satt sig på den. Rummet kändes gammalt, behov av uppdatering! Kan vara så att övriga hotellrum har bättre standard, men känslan direkt när man kom in på hotellet var "gammalt" vilket även vårt barn barn som är 10 år uttrycket..."här vill jag inte sova". Frukost, helt ok!

Positivt, gratis parkering i närheten, en pool på innergården.
    Recension är menat som hjälp till hotellet.

Datum för vistelsen: juli 2022
    Tack lena j
    Omdömet skrevs 4 juli 2022

Hotellet har ett fantastiskt bra läge där man är nära det mesta men ändå lugnt. Det finns gott om parkering. Mysig liten innergård med pool. Trevlig liten matsal vid frukost men aningen trångt. Jag kommer definitivt bo här vid nästa besök.

Datum för vistelsen: juli 2022
    • Restyp: Reste med vänner
    Tack miamaria73
    Omdömet skrevs 24 juni 2022

Hotellet ligger vid en stor parkering, trots midsommarhandlande så inget större väsen. Rummet är litet med en smal säng men har det som förväntas. Frukosten innehöll det vanliga, ingen trängsel. Ett hotell varken mer eller mindre, plus till trevlig personal.

Datum för vistelsen: juni 2022
    • Restyp: Reste ensam
    Tack MattiasA34
    Omdömet skrevs 23 juni 2022

Bra standard, bra frukost, trevlig personal. Bra och funktionellt rum, lite extra fast vi inte beställt det. Uppskattades verkligen. Bra tider för frukostserveringen och upplägget att man bokade tidsperiod, på så sätt undveks köer. Återvänder gärna till er.

Datum för vistelsen: juni 2022
    Tack marielund2022
    Omdömet skrevs 16 maj 2022

Rummet var bra med extra stolar.
    Väldigt nära affärer och restauranger..
    Fint att gå ner till havet eller ankdammen.
    Badrummet var lite trångt.
    En undran är om det blir mycket varmt på sommaren. Fanns ingen ac.

Datum för vistelsen: maj 2022
    • Restyp: Reste med vänner