Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Omdöme om Strandpiren

Strandpiren
Boka bord
2
tis 4/8
20:00
Rankad som nr 2 av 44 Restauranger i Hudiksvall
Certificate of Excellence
Prisklass: 14 US$ - 34 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020

Det godaste vi ätit på länge. Både torsken och entrecoten.Fin solnedgång och trevlig bakgrundsmusik i lagom ljudnivå.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Kristina S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (49)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 49 omdömen

Omdömet skrevs 8 augusti 2019 från mobil enhet

Vi delade en flaska champagne och en löjromsdipp med chips häromdagen (till ljuvlig utsikt) och måste få ösa beröm över fantastisk service från Alexander som tog så väl hand om oss (och hunden) med sitt exceptionellt trevliga sätt!

Datum för besöket: augusti 2019
1  Tack 615emelied
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2019 från mobil enhet

Oemotståndlig utsikt över Bottniska viken. Fräscht och stilrent hotell!
Sköna sängar och stiligt badrum! Lagom frukostbuffé!
Halloumiburgaren satt där den skulle!

Datum för besöket: juli 2019
Tack Lotta021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2019 från mobil enhet

Vi reste förbi Hudiksvall och stannade till vid Strandpiren för att äta frukost. Det var ett dåligt utbud av frukost - speciellt brödet. Äggröran var som stekta ägg i bitar. Mycket av det lilla utbudet tog slut och det dröjde innan det fylldes på igen.

Datum för besöket: juli 2019
Tack 878_sat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2019 från mobil enhet

Hög klass på mat och service. Jag beställde röding och den var suverän. Sambons entericot var dock strået vassare. Han säger att såsen var bland det godaste han ätit. Tack för en trevlig upplevelse.

Datum för besöket: juli 2019
Tack Otterling
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Strandpiren tittade också på

Hudiksvall, Gävleborgs län
Hudiksvall, Gävleborgs län
 
Hudiksvall, Gävleborgs län
Hudiksvall, Gävleborgs län
 

Besökt Strandpiren? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt