Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God lunch ”

Möljens Café & Grill
Rankad som nr 13 av 48 Restauranger i Hudiksvall
Restauranginformation
Omdömet skrevs 3 augusti 2020 från mobil enhet

Ett mysigt ställe nere vid vattnet. Trevlig och snabb personal. Normala priser. Beställde pizza, bra bakad på surdeg, rikligt med parmaskinka o parmesan. Välstädade toaletter. Ett stort plus med Coronaskydd mellan borden.

Datum för besöket: augusti 2020
2  Tack matgladanisse
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (19)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 19 omdömen

Omdömet skrevs 10 juli 2020 från mobil enhet

Trevlig personal, okej priser, mysig uteservering. Tog räkmackan, jättegod men lite snålt med "klägg". Tog en mjukglass efteråt, många olika strössel att välja på

Datum för besöket: juli 2020
2  Tack annojonna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2019

God mjukglass,men om vi ska prata mat och dryck så är det inget märkvärdigt.
Absolut ätbart men inget extra.

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack mariannexfrank
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2019 från mobil enhet

Vi gjorde 2 besök under "Hudik-kalaset" och totalt sett är vi nöjda. Vi åt Tapas dag 1 som var lysande, medan 2:a besöket innehåll ett uns av medelmåttig mat för två av oss. Trevlig personal, nice läge...

Datum för besöket: juli 2019
Tack orjef
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2019

Trevlig och prisvärt matställe alldeles intill vattnet i Hudiksvall Stannade till för en lunch och fick väldigt snabb service. Maten var god, smakade hemlagat på riktiga råvaror. Finns möjlighet att sitta såväl ute som inne som i inglasad veranda.I mitt tycke ett bra val

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Bengt Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Möljens Café & Grill tittade också på

Hudiksvall, Gävleborgs län
Hudiksvall, Gävleborgs län
 
Hudiksvall, Gävleborgs län
Hudiksvall, Gävleborgs län
 

Besökt Möljens Café & Grill? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt