Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt och gott”

Möljens Café & Grill
Rankad som nr 13 av 48 Restauranger i Hudiksvall
Restauranginformation
Omdömet skrevs 7 augusti 2018 från mobil enhet

Mysigt ställe alldeles intill kanalen i centrala Hudiksvall. Sitt ute eller i inglasad veranda. Bra mat till ok priser. Populärt så boka bord

Datum för besöket: juli 2018
Tack Gunilla H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (19)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

913 av 19 omdömen

Omdömet skrevs 31 juli 2018 från mobil enhet

Typiskt ställe som ligger vackert till men där man troligen skapat sig ett bra rykte men sedan tror att man kan luta sig tillbaka. Personalen var oengagerad och vi fick vänta väldigt länge att få beställa. Personal missade att berätta att vissa rätter på menyn var slut och när vi väl fick det vi beställt fick vi vänta på drycken till maten så länge att maten kallnat fullständigt. Fint läge,god mat men oengagerad och trist personal, helt utan charm och känsla för service.

Datum för besöket: juli 2018
Tack 245satus
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2018

Finns all anledning att påstå att restaurangen lycksts att med bli
navet i Möljens restaurangutbud i Hudiksvall.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Fls-x
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 december 2017 från mobil enhet

God mat, trivsam miljön och vänlig personal. Helt i min smak! Jag kommer äta här fler gånger! Det är säkert!

Datum för besöket: december 2017
1  Tack 739jesperp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 oktober 2017

Här kan man slinka förbi på både en glass med barnen på dagen som att äta middag med kompisgänget. Eller ta en sista drink innan man går hem. Ofta bra musikunderhållning.

Datum för besöket: juli 2017
Tack TinaA2028
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Möljens Café & Grill tittade också på

Hudiksvall, Gävleborgs län
Hudiksvall, Gävleborgs län
 
Hudiksvall, Gävleborgs län
Hudiksvall, Gävleborgs län
 

Besökt Möljens Café & Grill? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt