Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gott o trivsamt”

Möljens Café & Grill
Rankad som nr 13 av 48 Restauranger i Hudiksvall
Restauranginformation
Omdömet skrevs 26 december 2017 från mobil enhet

God mat, trivsam miljön och vänlig personal. Helt i min smak! Jag kommer äta här fler gånger! Det är säkert!

Datum för besöket: december 2017
1  Tack 739jesperp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (19)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1216 av 19 omdömen

Omdömet skrevs 2 oktober 2017

Här kan man slinka förbi på både en glass med barnen på dagen som att äta middag med kompisgänget. Eller ta en sista drink innan man går hem. Ofta bra musikunderhållning.

Datum för besöket: juli 2017
Tack TinaA2028
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2017

Prisvärd och variationsrik a la carte-meny och väldigt goda drinkar. Snabb och trevlig service. Bra koll på allergier och kunde göra justeringar där det behövdes.

Datum för besöket: augusti 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack consa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2017

Ett av dom bästa ställena i Hudik. Här kan du sitta vid sjöbodarna och välja mat ifrån en fantasisk meny eller handla ifrån korv luckan, du kan gå hit och bara ta en glass i solen.

Datum för besöket: juli 2017
1  Tack 286annalenad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2017 från mobil enhet

Nej, det här var inte bra!!
Ointresserad och oengagerad personal. Slitna menyer med torftiga rätter, som dessutom smakar mindre bra...
Välj en annan restaurang i området!!
Alla är bättre! Jag lovar

Datum för besöket: juli 2017
7  Tack eken1963
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Möljens Café & Grill tittade också på

Hudiksvall, Gävleborgs län
Hudiksvall, Gävleborgs län
 
Hudiksvall, Gävleborgs län
Hudiksvall, Gävleborgs län
 

Besökt Möljens Café & Grill? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt