Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiska pizzor!”
Omdöme om Aktern & Fören

Aktern & Fören
Boka bord
2
ons 22/9
20:00
Rankad som nr 4 av 173 Restauranger i Gävle
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 15 augusti 2021

Hittade denna restaurang via Tripadvisor, kan verkligen rekommendera deras goda pizzor och sangria drink
Åkte från Uppsala och kommer återkomma till denna pärla inom en snar framtid

Datum för besöket: augusti 2021
Tack ericajernberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (167)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 167 omdömen

Omdömet skrevs 18 juli 2021 från mobil enhet

Trevlig liten resturang inne i ett bostadsområde nära vattnet i Gävle. Väldigt god mat, vi alla åt pizzor. Mycket generöst med topping och stor variation. Trevlig servitris med bra bemötande mot oss gäster. Helt klart värt ett besök om man är i Gävle.

Datum för besöket: juni 2021
Tack Nien73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2021

Jättegoda pizzor, har bara ätit och hämtat pizza så jag kan inte bedöma övrigt på matsedeln. Väl värt att åka genom hela stan!

Datum för besöket: juni 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack gunsanoberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juni 2021 från mobil enhet

Trevlig personal som gav oss bra service. Mycket god pizza. Kommer besöka dem igen, rekommenderas. Liten mysig restaurang en bit utanför centrum.

Datum för besöket: mars 2021
2  Tack ask012
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 mars 2021 från mobil enhet

Snabb service och mycket god pizza. Lövtunn med genomtänkt fyllning, stor kronärtskocka, prosciutto, färska champinjoner och hela musslor.

Datum för besöket: mars 2021
Tack Trek21342284187
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Aktern & Fören tittade också på

Gävle, Gävleborgs län
Gävle, Gävleborgs län
 
Gävle, Gävleborgs län
Gävle, Gävleborgs län
 

Besökt Aktern & Fören? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt