Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (974)
Filtrera omdömen
974 resultat
Medlemsbetyg
569
304
76
18
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
569
304
76
18
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 974 omdömen
Omdömet skrevs 10 augusti 2020

Fantastisk restaurang med mycket god mat, kunnig och underbar personal.
Att det inte städas varje dag pga corona bör receptionisten upplysa om. Att fylla på toalettpapper kan man åtminstone göra.
Jag hade beställt två enkelsängar, vilket jag erhållit bekräftelse på, men fick en dubbelsäng. Vid påpekande att detta stått i min bekräftelse sa receptionisten att "så står det i alla våra bekräftelser". Inte okej såklart. Vi sov väldig dåligt då det var så smalt och varmt. Sängarna var dessutom för smala och inte anpassade för sänggaveln, så man nådde inte till sänglamporna.

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Roam812238
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria Tallén, Hotelldirektör på Clarion Hotel Winn, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2020

Hej och stort tack för din feedback! Såklart blir vi glada över att ni trivdes i vår restaurang och fick god mat och bra service. Precis som det ska vara. Gällande hotellrummet så finns det information både i våra hissar och på rummen gällande att städningen är begränsad i dessa Covidtider. Vi försöker också informera om detta när våra gäster checkar in och jag är ledsen om vi missade det denna gång. Vill man få nya handdukar, rena lakan mm mm så hänger man bara ut skylten på dörren eller pratar med vår reception. Ledsen om ni inte fick den sortens säng som ni önskade och också fått bekräftelse på. Vi tar såklart till oss av denna feedback.
Hoppas vi får chans att hälsa er välkomna tillbaka till oss trots detta.
Vänligen
Maria

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2020

Läget är bra, mitt i stan och nära butiker och restauranger. Fantastisk personal i både restaurangen och i receptionen. Hög klass på mat och servering. Garage finns både under och bredvid hotellet. Nyrenoverade och moderna rum

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack zacke772020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria Tallén, Hotelldirektör på Clarion Hotel Winn, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2020

Hej Zacke
Tack för att du tagit dig tid och skrivit om oss här på Trip. Blir oerhört glad över din fina ord och att du trivdes hos oss. Hoppas vi får chans att hälsa dig tillbaka inom kort!
Bästa hälsningar
Maria

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2020

Nyrustade rum väldigt väldigt fina sängarna va helt magiska dom var vridna så man såg ut mörkläggningsgardiner som inte släppte in något ljus stort och fräscht badrum och tvål som luktar GOTT bara gå ut ur hotellet är du på stan

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack mikaeleriksson2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria Tallén, Hotelldirektör på Clarion Hotel Winn, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2020

Tack Mikael för att skrivit om oss här på Trip!
Visst är det härligt att vi ligger så centralt så att det är, precis som du skriver bara gå ut på stan. Sköna sängar och god två hör till ett bra hotell!
Varmt välkommen tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2020 från mobil enhet

Mycket centralt hotel, men trots det lätt att hitta parkering på gatan eller i parkeringshus mitt emot.
Vänligt och snabbt bemötande i receptionen.
Stora, fräscha rum med nyrenoverade badrum.
Första natten bodde vi i rum med fönster mot gatan, ventilationen var trasig och fönstret gick att öppna minimalt, så det blev mycket varmt och störande ljud från gatan (Restaurang/nattklubb med hög musik fram till 02).
Fick byta rum med fungerande ventilation och fönster mot innergården, perfekt, svalt & tyst!
Liten pool och gym lätttillgängligt i källaren.
Mycket bra frukost, stort utbud, fräscht.
Bra med kylskåp på rummet och produkter från Rituals är ett plus i kanten.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack saralC6380WX
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria Tallén, Hotelldirektör på Clarion Hotel Winn, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2020

Stort tack Sara för rubriken vardagslyx! Det tillsammans med allt annat som du skriver gör oss såklart glada. Tråkigt att er första natt inte blev så bra som man kan förvänta sig men jag är glad att vi kunde lösa detta.
Hoppas vi får chans att bjuda er på mer vardagslyx i framtiden!
Bästa hälsningar
Maria

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2020 från mobil enhet

Det här hotellet ligger mycket centralt i Gävle. Servicen är alldeles utmärkt. Personalen är positiv och gör allt för att ditt besök ska bli bra. Rummen är moderna, rena, tysta och snygga. Frukosten är utmärkt med allt du behöver. Överhuvudtaget håller det här hotellet toppstandard.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Scandinavian01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria Tallén, Hotelldirektör på Clarion Hotel Winn, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2020

Tack för ett superfint omdöme! Vi blir så glada när vi får sådan här feedback.
Toppstandard är ett väldigt härligt ord och gör oss stolta!
Varmt välkommen tillbaka!
/Maria

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen