Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
151 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
FindHotel
161 US$
147 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-06
Expedia.com151 US$
Priceline
ZenHotels.com161 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (992)
Filtrera omdömen
992 resultat
Medlemsbetyg
575
307
81
21
8
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
575
307
81
21
8
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
386391 av 992 omdömen
Omdömet skrevs 25 juni 2017

Bra personal, bra frukost, pool finns, ligger centralt i Gävle, nära till restauranger, parkering i eget garage. Vi har bott här många gånger och tycker att detta är bästa hotellet i Gävle. Vi kommer att åka hit igen.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack BirgerNygard
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mikael j, Hotelldirektör på Clarion Hotel Winn, svarade på det här omdömetSvarade 26 juni 2017

Hej Birger

Whaaaw vilket härligt omdöme. Det gör oss extra taggade att göra ett ännu bättre jobb. Vi älskar människor och att ge bra service, det är därför vi valt detta yrke och då få ett så fint omdöme ger oss massa energi.

Stort tack och hoppas vi snart ses igen.

trevlig sommar

Mikael Junger
Passionerad Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juni 2017 från mobil enhet

Mitt i centrum ligger detta hotell. Snabb incheckning. Rummet var stort och rent. Pool och gym finns. Kaffe och te på rummet. Minibar på rummet. Gratis wi-fi som fungerade utmärkt. Gratis parkering finns utanför på gatan kvällstid och helger. God frukost. Hunden var välkommen!

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack ChriRob
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mikael j, Hotelldirektör på Clarion Hotel Winn, svarade på det här omdömetSvarade 26 juni 2017

Hej och stort tack för ett väldigt tevligt omdöme. Jättekul att allt varit till högsta belåtenhet och att även hunden haft det bra. Det tycker vi är extrakul.

Hoppas du får en underbar sommar och att vi snart får se dig här på hotellet igen. Ta gärna med hunden.

Hälsningar

Mikael Junger

Passionerad Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2017

Hit kommer man gärna tillbaka! Alltid lika trivsamt. Trevlig personal. Utmärkt läge. En frukost som ger perfekt start på dagen. Bra med parkeringsmöjligheter, trots det cenrala läget. Perfekt med möjlighet att fixa kaffe på rummet!

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack elisabethb537
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mikael j, Hotelldirektör på Clarion Hotel Winn, svarade på det här omdömetSvarade 21 juni 2017

Hej Elisabeth

Så härligt att du trivs och att du gillar vår underbara personal. Jag trivs på jobbet för att jag har fantastiska människor att arbeta med och går hit med glädje var dag. Därför extra kul att du ger en ros till dem.
Extra kul även att allt annat får poitiva omdömen.

Stort tack för din tid och att du tog dig besvär med att skriva inlägget. Det uppskattas verkligen.

Hoppas du får en skön sommar och jag önskar dig mycket välkommen åter till oss.

Med vänlig hälsning

Mikael Junger
Passionerad Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juni 2017

Supertrevlig personal i receptionen. Bra, centralt läge. Rummen höll bra standard, betalade en hundring extra för superior men det framgick inte så tydligt vad som var skillnaden i presentationen av rummen på hemsidan.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Johan V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mikael j, Hotelldirektör på Clarion Hotel Winn, svarade på det här omdömetSvarade 19 juni 2017

Hej Johan

Härligt att du ger vår underbara personal en liten ros. De jobbar stenhårt för att alla våra gäster skall få med sig en liten upplevelse hem från oss. Vi som jobbar här älskar människor och att ge genuin service. Det är det vi brinner för som servicemänniskor.

Härligt att allt övrigt varit bra också under er vistelse. Jag skall kolla hemsidan också och se till att det bvlir klart och tydligt. Tack för det påtalandet.

Hoppas vi snart få se dig här igen.

Trevlig sommar.
Med vänlig hälsning

Mikael Junger
Passionerad Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juni 2017

Finns inget att klaga på, personal med ett stort hjärta och inget var omöjligt, inga sura miner.
Detta gäller samtlig personal oavsett var på hotellet man mötte dem eller om man behövde hjälp av något slag.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack G1477RJtonys
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mikael j, Hotelldirektör på Clarion Hotel Winn, svarade på det här omdömetSvarade 19 juni 2017

Hej

Nu slog mitt hjärta dubbelslag av glädje över dina fina kommentarer. Jag är helt överens med dig att vi har underbara människor på hotellet som gillar att ge service och lösa de problem som eventuellt dyker upp. Jag har nöjet att få joba med dem varenda dag och jag går till jobbet med ett leende på läpparna. Vi som jobbar här har som huvudmål att våra gäster skall känna trygghet samt hjärta först då kan man tjäna pengar. Inget som kommer av sig själv och vi jobbar hela tiden med att hålla kulturen uppe på topp. Mitt viktigaste jobb faktiskt som yttersta ledare för passion på jobbet.

Stort tack att du tog dig tiden med inlägget, det betyder väldigt mycket för oss.

Med vänlig hälsning och hopp om en riktigt trevlig sommar.

Mikael Junger
Passionerad Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen