Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
203 US$
Se erbjudande
Expedia.com
Travelocity
Booking.com204 US$
Orbitz.com
Hotels.com203 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (691)
Filtrera omdömen
691 resultat
Medlemsbetyg
183
247
164
68
29
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
183
247
164
68
29
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 691 omdömen
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Stannade här 2 nätter för att se oss om I Gävle. Låg mer avsides än vi trodde, så det fick bli bilen för att se oss om. Vi valde hotellet för pool och bastu men insåg när vi kom fram att detta bara var tillgängligt på eftermiddag/kväll.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Cjs921
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2021

Datum för vistelsen: augusti 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 8 augusti 2021

Obefintligt Wi-Fi så det inte gick att kolla på film eller något för barnen trots att deras slogan är att Wi-Fi är lika självklart som en kudde i sängen. Trasig bäddsoffa som barnen gjorde illa sig på då det var en vass pigg som var slarvigt tejpad med silvertejp. Presenten som barnen fått vid incheckning från ”Sigge” är borttagen (memory, plockepinn, plusplus eller liknande som varit succé).

Datum för vistelsen: augusti 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack Mariah20212021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021

Gammalt hotell ett par kilometer utanför Gävle. Mycket trevlig personal i receptionen, proffsiga. Dock var rummet inte förberett för att fyra personer skulle sova där utan vi fick bädda sängarna själva. Det som heter familjerum var mycket trångt när de vägghängda sängarna fälldes ner.
Vi tänkte ta oss ett mysigt bad i hotellets pool men det var en besvikelse. Poolområdet var jättefint och fräscht men vattnet var så kallt i poolen så det var en plåga att försöka gå i.
Vi skulle äta i hotellets restaurang en kväll och blev bortglömda, 45 min för sallad känns inte helt ok. Maten var dock god när den kom.
Frukosten var dock mycket bra, väl uppdelat på två olika matsalar så man kunde dela upp sig att ta maten. Frukostar på scandic brukar ju vara toppen och så även här.
Det bodde även väldigt många hundar på hotellet, vilket kan va bra att veta för tex hundrädda eller allergiker.

Datum för vistelsen: augusti 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
1  Tack frisurfaren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen