Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Liten besvikelse”
Omdöme om Bergmans Fisk

Bergmans Fisk
Rankad som nr 28 av 173 Restauranger i Gävle
Restauranginformation
Omdömet skrevs 15 augusti 2021 från mobil enhet

Alldeles för dyrt för den mat vi fick. Lång väntetid. Hade det inte varit för den havsnära vackra miljön skulle omdömet blivit lägre.

Datum för besöket: juli 2021
Tack Outi K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (23)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 23 omdömen

Omdömet skrevs 12 augusti 2021

Mycket trevlig personal och mycket god mat i en trevlig miljö. Fina Ställplatser intill restaurangen med el och allt man behöver. Hit kommer vi igen.
Ove o Tarja

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 417ovel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021 från mobil enhet

Vi hamnade här helt oplanerat och blev väldigt överraskade av läget. Perfekt nere vid Norrsundet. Eftersom vi hamnade här av en slump ville vi alla smaka något och vi blev inte besvikna. Utmärkt rökta delikatesser och sill. Restaurangen absolut den pmväg vi gjorde.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 441nilsl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2021 från mobil enhet

Oj vilken undan gömt ställe. Ett ställe att ta sig en omväg till.
Bara fiskebyn är ett besök för sig. Men restaurangen precis vid vattnet måste ni besöka om ni är i Gävle trakten.

Datum för besöket: juni 2021
Tack amandar442
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2021

Var med i ett större sällskap, och vilken kväll ! Vädret, maten, vinet, service och miljö utomordentlig, absolut toppklass på allting, vi återkommer utan tvivel och kan varmt rekommendera denna fiskkrog!!

Datum för besöket: juli 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack anguss624
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bergmans Fisk tittade också på

Gävle, Gävleborgs län
Gävle, Gävleborgs län
 
Gävle, Gävleborgs län
Gävle, Gävleborgs län
 

Besökt Bergmans Fisk? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt