Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten var suverän”

BASTA! Urban Italian
Rankad som nr 3 av 171 Restauranger i Gävle
Prisklass: 10 US$ - 18 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Jätte god pizza och pasta. Trevlig personal som gav en ett väldigt bra. Värt att att komma hit och äta!

Datum för besöket: oktober 2020
Tack W7883MZandreass
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BastaGavle, Owner på BASTA! Urban Italian, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan
Google-översättning

Grazie mille for your review Andreas we really appreciate it and we hope to see you soon at Basta.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (172)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1317 av 172 omdömen

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Kvaliten på maten är inte alls i nivå med den relativt höga prisnivån. Annars trevlig miljö och bra service.

Datum för besöket: september 2020
Tack Ove2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BastaGavle, Owner på BASTA! Urban Italian, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan
Google-översättning

Ciao Ove2014
We truly appreciate your review and we are sorry to know that you were not happy with the food.

If you have some extra time feel free to contact me at luka@restaurangbasta.se with some more details about your experience at Basta.

Our only goal for Basta is to have as much happy guests as possible and I would love for you to be one of them.

Looking forward to hearing from you.

Grazie Mille

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 september 2020 från mobil enhet

Vi var i Basta Gävle med familj och vi har haft ett bra upplevelse med hela familjen. Från början till slut. Dom tåg väl hand om oss, även våran 4-åriga son blev behandlad som en kung. Bra mat and great service.

Datum för besöket: september 2020
Tack Xlamt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BastaGavle, Owner på BASTA! Urban Italian, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan
Google-översättning

Ciao Xlamt
Thank you very much for your 5 stars and you kind words, we are very glad that you and your family had a great experience at Basta and we are looking forward to having you again very soon.

Grazie mille

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 september 2020

Vill du/ ni ha en helhetsupplevelse då har ni hittat rätt restaurang att få just det på. Inredningen ger dig en känsla av att du är i Italien, maten är vacker att se på och när du äter den och den når din gom så är du i Florens. Så gott.
Personalen är uppmärksam och finns där, Tack Loka.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 862susannei
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BastaGavle, Owner på BASTA! Urban Italian, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan
Google-översättning

Ciao Susan
Grazie mille for your 5 stars and your review, it was our pleasure to having you at Basta and we are also very happy that you had a great experience with us.
We hope to see you very soon.
Grazie mille /Luka

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 september 2020

Besöker stan för första gången. Både min franske man o mina barn 2 o 5 år älskar maten o den äkta italienska pizzan. Ett ställe man blir glad av!

Datum för besöket: september 2020
Tack 402fridab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BastaGavle, Owner på BASTA! Urban Italian, svarade på det här omdömetSvarade 19 september 2020
Google-översättning

Ciao Frida
I'll like to thank your for taking your time and writing a review about your experience at Basta.

We hope to see you and your family at Basta soon.
Grazie Mille

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på BASTA! Urban Italian tittade också på

Gävle, Gävleborgs län
Gävle, Gävleborgs län
 
Gävle, Gävleborgs län
Gävle, Gävleborgs län
 

Besökt BASTA! Urban Italian? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt