Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Drinkar på verandan”

Erlandssons Restaurang & Bar
Rankad som nr 9 av 172 Restauranger i Gävle
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Vi besökte verandan för en drink. Och oj vilka drinkar vi fick. Så fina och smakade toppen. Mysigt att sitta ute i eftermiddagssolen, trevlig personal.

Datum för besöket: juli 2020
Tack tinajessica
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (78)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 78 omdömen

Omdömet skrevs 29 juli 2020

vi besökte Erlandssons veranda uteserveringen, och det var toppen trevlig personal god mat bra service prisvärd

Datum för besöket: juli 2020
Tack 907christina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Tog varianter av "Irish Coffee" innan kvällen avslutas vilka kunde varit lite varmare, menar då att kaffet kunde varit nybryggt. Men de smaskade otroligt gott en klassisk sommarkväll i Sverige.

Datum för besöket: juli 2020
Tack jonaslanden73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2020 från mobil enhet

Erlandssons är ett trevligt ställe på torget. Med bra personal som är uppmärksamma och service inriktade. Väldigt trevlig stämning. Goda drinkar och gott öl. Värt ett besök.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 166ulrikag
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2020 från mobil enhet

Semester i Gävle och imponerades av den vällagad och goda maten. Trevligt bemötande och snabb service. Jag åt nattbakad Pluma, vilken var otroligt välkomponerad och min kompis åt Tonfisk med glasnudlar och hon sa om och om igen, att det var det godaste hon någonsin ätit.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Annelie M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Erlandssons Restaurang & Bar tittade också på

Gävle, Gävleborgs län
Gävle, Gävleborgs län
 
Gävle, Gävleborgs län
Gävle, Gävleborgs län
 

Besökt Erlandssons Restaurang & Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt