Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Hotell Veckefjarden(Örnsköldsvik)(Mycket prisvärt!)
80 US$
76 US$
Booking.com
Se erbjudande
First Hotel Statt(Örnsköldsvik)
124 US$
91 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Scandic Örnsköldsvik(Örnsköldsvik)
161 US$
156 US$
ScandicHotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Park Hotell(Örnsköldsvik)
138 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Ornskoldsviks Gasthamn(Örnsköldsvik)(Mycket prisvärt!)
71 US$
Booking.com
Se erbjudande
Strand City Hotell(Örnsköldsvik)
109 US$
103 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hotell Focus(Örnsköldsvik)
103 US$
100 US$
Travelocity
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Solbacken(Örnsköldsvik)(Mycket prisvärt!)
53 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
Ulvö Hotell(Ulvöhamn)
TripAdvisor
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Omdömen (429)
Filtrera omdömen
429 resultat
Medlemsbetyg
214
169
30
9
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
214
169
30
9
7
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
2833 av 429 omdömen
Omdömet skrevs 26 mars 2018

Rekommenderas! Nytt och fräscht hotell med fina rum och fin utsikt. Vi blev uppgraderade till rum med utsikt över havet. Sköna sängar och ett fräscht badrum. Det var en bra frukost. Jag rekommenderar detta hotell i Övik.

  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack honkan04
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarieElite, Receptionschef på Elite Plaza Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2018

Hej,
Tack för dina fina ord om vårt hotell, det gläder mig att ni verkar ha haft en fin vistelse hos oss.
Välkomna åter.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 mars 2018

Övernattade här 3 nätter och mycket nöjd med besöket. Bra säng och lugnt och tyst. Bra frukost, och vänlig personal. Alldeles fast i hotellet finns en stor parkering Gågatan ligger ca 100 m ifrån hotellet..

  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Jklinkma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarieElite, Receptionschef på Elite Plaza Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 19 mars 2018

Tack för din feedback om vårt hotell.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 mars 2018 från mobil enhet

Ett välskött hotell med trevlig personal och fina rum och bra standard på frukosten.
Nära till centrum och bishops arms(pub) ligger i samma hus om man vill äta något.
Skulle fått en 5:a om de haft något annat än puben som middagsserveringen.

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack KrilleCato
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarieElite, Receptionschef på Elite Plaza Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 19 mars 2018

Hej,
Tack för din feedback den är viktig för oss.
Välkommen åter.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 februari 2018

Andra vistelsen på kort tid. Alltid väl bemött av trevlig personal. Bra läge och skönt att koppla av i bastun på roof top. Har bott på andra hotell i stan, Elite i en klass för sig. Ska besöka Ö-vik ånyo inom kort och väljer tveklöst Elite igen.

  • Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack rujikarn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarieElite, Receptionschef på Elite Plaza Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 19 mars 2018

Hej,
Tack för dina fina ord om vårt hotell och dess personal, hoppas vi ses snart igen.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 februari 2018

Vi hade bokat rum för två vuxna och två barn och sa till om att vi ville gärna ha rum intill varandra. Det gick inte att ordna (hon ansträngde sig inte ens och kollade upp saken)

Min son talade om för restaurangpersonalen att våffelsmeten var slut, då talar hon om vart den står och ber honom ställa fram den.

På våra bord i rummet var det otorkat, både vinfläckar och glasringar var kvar.

I båda rummen fanns bara en liten tub duschgel och schampo som räckte till en dusch och en person, så vi fick be om flera för att det skulle räcka till alla.

  • Bodde här: februari 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack 103malinw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen