Eemmeh

Mysigt!

Omdöme om Vindarnas Hus
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 3 juli 2020från mobil enhet
Trevligt vandrarhem utanför Örnsköldsviks centrum. Vi fick ett mysigt och ombonat rum med dubbelsäng. Fräscha toaletter med dusch, och bra anordnat kök med eget fack i kylskåp samt frys. En mycket bra vistelse allt som allt!
Datum för vistelsen: juli 2020
  • Vio.com
4.6 km från Vindarnas Hus
Visa fler hotell i Örnsköldsvik
Omdömet skrevs 28 februari 2017 från mobil enhet

Mycket trevligt och prisvärt boende, håller hög vandrarhemsklass! Kan rekommendera detta boende till alla! Gratis parkering och fri wifi är ett stort plus. Trevlig och flexibel personal som kan ordna det mesta.

Datum för vistelsen: februari 2017
Tack ModoAIK
Omdömet skrevs 1 augusti 2015 från mobil enhet

Om det varit ett hotell skulle det få en eller två stjärnor beroende på vad man betalat, men det är ett vandrarhem och ett helt ok sådant, men inget för den ljudkänsliga att sova på.
Positivt.
Bra med parkeringar. Hyfsat nära city. Bra sängar. Bra kök med allt man behöver. Tvättstuga med torkskåp och tumlare.
Negativt.
Jättetunna dörrar så ljudet går rakt igenom sen gnisslar dom en hel del.
En toa på ca 10 pers, räkna med köer på morgonen och kvällen.
Toa och matrummet är vägg i vägg, det hörs riktigt bra i mellan, inget för den känsliga.
Vattenrör och avloppsrör låter en hel del på natten.
Tips.
Om man ska sova flera nätter skulle jag inte köpa frukost, men om man sover en natt är det nog perfekt att göra det.

Datum för vistelsen: augusti 2015
Tack Bad-rasta
Omdömet skrevs 7 mars 2013
Google-översättning

Rumstips: Ask about the other bookings they might have at the same time. We had the unfortunate at be there at the same time as a teenage icehockey team, which was a little bit loud.
Datum för vistelsen: april 2012
  • Restyp: Reste med familjen
Daniel N, Manager på Vindarnas Hus, svarade på det här omdömetSvarade 9 mars 2013
Google-översättning