Highcoaster
Örnsköldsvik, Sverige

Lugnt och stilla

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 22 sep. 2024från mobil enhet
Lämpligt centralt. Nära till resecentrum och stadskärnan.
Smidigt att checka in och lätt att ta sig till rummet.
Rummet var svalt och luftigt.
Sängarna bekväma och badrummet är bra.
Frukosten i bufféform har ett gott och brett utbud
Värt pengarna
Datum för vistelsen: september 2024
Resetyp: Reste med vänner
Niclas Flarke, OwnerSure Hotel by Best Western Focus, svarade på det här omdömet
Svarade 24 sep. 2024
Hej Peter!
Tack för din feedback! Vi ser att du gillar vårt hotell och frukosten!
Välkommen tillbaka igen!
Med vänlig hälsning,
Personalen
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
0.2 km från Sure Hotel by Best Western Focus
  • Vio.com
6.0 km från Sure Hotel by Best Western Focus
Visa fler hotell i Örnsköldsvik
Omdömet skrevs 8 augusti 2024 från mobil enhet

Rummet var bra och rent. Frukosten riklig , det fanns mycket att välja på. Personalen fyller på efter hand. Det fanns frukt kaffe och kakor under hela vistelsen

Hotellet har bra pris och låg väldigt centralt.
Trevlig och hjälpsam personal.

Datum för vistelsen: augusti 2024
Restyp: Reste med vänner
Tack outi s
Niclas Flarke, Owner på Sure Hotel by Best Western Focus, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2024

Tack för din feedback, den betyder så mycket för oss! Mycket varmt välkomna åter!

Omdömet skrevs 1 augusti 2024

Vi åkte två vuxna och två barn för att besöka paradisbadet och någon av de havsbadet som ligger nära Örnsköldsvik.
Hotellet ligger nära centrum, har gratis parkering och bra rum!
Vi trivdes bra! Härlig terrass att ta ett glas bubbel i solen!

Datum för vistelsen: juli 2024
Tack Linda E
Niclas Flarke, Ägare på Sure Hotel by Best Western Focus, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2024

Omdömet skrevs 1 augusti 2024

Kändes lite sunkigt. Dåligt städade rum, var ingen ny toalettrulle i när vi kom, hittade en kackerlacka på morgonen så ville bara ut därifrån. Var väldigt varma rum också. Det var även ganska trångt vid frukosten vilket inte är optimalt för en barnfamilj. Behöver fräschas upp rejält.

Datum för vistelsen: augusti 2024
Tack Maja S

Hej Anna,
Tack för din feedback.
Det känns tråkigt att dina förväntningar inte vara uppfyllda. Vi ska försöka förbättra vår service, speciellt med städningen.
Ni är ju alltid välkomna tillbaka och testa oss igen.
Tack på förhand.

Omdömet skrevs 31 juli 2024

När vi ringde och bokade fick vi ett jättebra bemötande.
Tyvärr var det stenhårda sängar så jag fick jätteont i höfterna.
Det var mycket trafik utanför på gatan så jag blev väckt hela tiden, eftersom det var så kvavt kunde jag inte ha fönstret stängt.
Frukosten var indelad i korta tider så vi var mycket stressade då vi skulle äte. Känns inte ok att behöva välja en tid då man ska gå ner och äta frukost, det vill man kunna avgöra på morgonen när man väl bor på hotell.
Frukosten var för övrigt riktigt dålig, vanligt rostbröd och någon rund köpekaka, så blev att åka hungrig från stället.
Plus på frukosten var ingefärashot och jordgubbssmoothien dock så var det upphällt i små miniglas så man behövde ta många.

Datum för vistelsen: juli 2024
Tack Melina R
Niclas Flarke, Owner på Sure Hotel by Best Western Focus, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2024

Hej 872melinar,
Tack för din feedback.
Glad att ni gillade våra hemgjorda grejer vid frukosten.
Vi är verkligen ledsna att dina förväntningar inte vara uppfyllda. Vi ber om ursäkt och vi ska försöka förbättra vår service.
Ni är alltid välkomna och kolla om vi lyckades ju in det.

Omdömet skrevs 11 januari 2024

Litet hotell som skulle må bra av lite uppdatering men Bra personal, rena rum och god frukost. Fanns allt man vill ha till frukost utom pannkaka. Litet och intimt med bara 15 pers per sittning. Lugnt och skönt.
Trevligt med lite folk på frukosten bra med möjlighet till garage på kalla dagar då parkeringarna utomhus va full..

Datum för vistelsen: januari 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Departure406066
Niclas Flarke, Ägare på Sure Hotel by Best Western Focus, svarade på det här omdömetSvarade 13 januari 2024

Tack för din feedback Anna-Karin, den betyder väldigt mycket för oss! Vi blir glada av att läsa ditt omdöme och håller med om att vi behöver uppdateras lite, men det är på gång. Pannkaka brukar vi kunna ordna på beställning, frågade du personalen?
Vi hälsar dig mycket varmt välkommen åter!