Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bra service trots fullt på hotellet. Städningen av hotellrummet var inte godkänt men både chips och popcorn under hela vår säng, dock kompenserades vi med presentkort på frukost i framtiden att nyttja. Då hotellet var fullt på liknande rum. Vi fick bord i restaurangen tros full beläggning . Tacksam med god buffé. Trevlig personal som bemötte oss fint. Dock lyhörda rum. Hörde andras väckarklockor.
Datum för vistelsen: januari 2025
Resetyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som har skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Maria T, Other på Scandic Örnsköldsvik, svarade på det här omdömet
Svarade för 2 veckor sedan
Hej Angelica,
Tack snälla för att du tagit dig tid att skriva ett så fint och utförligt omdöme. Härligt att höra att du hade en fin vistelse hos oss. Roligast att läsa är ändå ditt beröm av personalen - jag ser till att dela detta med hela teamet.
Välkommen åter!
Vänliga hälsningar
Maria Scandic Örnsköldsvik
Detta är det subjektiva svaret från en representant för ledningen på hotellet och inte från Tripadvisor LLC eller dess samarbetspartner.
Tog med mig familjen på en hemester. Supermysigt! Barnen hade möjlighet att bada i poolen. Sängarna var sköna och det kändes rent och fräscht.
Datum för vistelsen: december 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga Sussie345 om Scandic Örnsköldsvik
Tack Sussie345
Maria T, Other på Scandic Örnsköldsvik, svarade på det här omdömetSvarade 19 december 2024
Hej,
Tack snälla för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme. Härligt att höra att ni hade en fin vistelse hos oss. Vi ser till att dela detta med hela teamet. Hoppas att vi ses snart igen!
Vänliga hälsningar Maria Scandic Örnsköldsvik
0ewelina
Omdömet skrevs 18 november 2024
Datum för vistelsen: november 2024
Fråga 0ewelina om Scandic Örnsköldsvik
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Maria T, Other på Scandic Örnsköldsvik, svarade på det här omdömetSvarade 20 november 2024
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Helosaj
Halmstad, Sverige
Omdömet skrevs 19 september 2024
Datum för vistelsen: september 2024
Restyp: Reste i arbetet
Fråga Helosaj om Scandic Örnsköldsvik
Maria T, Other på Scandic Örnsköldsvik, svarade på det här omdömetSvarade 8 oktober 2024
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Väldigt trevligt hotell för vila på väg till Luleå. Fräscht och bekvämt. Trevlig atmosfär i restaurangen, bekväma sängar.
Datum för vistelsen: september 2024
Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Fråga traderahansson om Scandic Örnsköldsvik
Tack traderahansson
Maria T, Other på Scandic Örnsköldsvik, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2024
Hej,
Tack snälla för att du tagit dig tid att skriva ett så fint omdöme. Härligt att höra att du hade en fin vistelse hos oss. Vi ser till att dela detta med hela teamet. Hoppas att vi ses snart igen!
Vänliga hälsningar Maria Scandic Örnsköldsvik
AndPandy
Stockholm, Sverige
Omdömet skrevs 16 augusti 2024
Datum för vistelsen: augusti 2024
Restyp: Reste ensam
Fråga AndPandy om Scandic Örnsköldsvik
Maria T, Other på Scandic Örnsköldsvik, svarade på det här omdömetSvarade 25 augusti 2024