Svante S

Bra och trevligt hotell med väldigt fina rum.

Omdöme om Park Hotell
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 14 juli 2024från mobil enhet
Incheckningen var jätteenkel. En dörrkod till entrén och nyckeln i rummet.
Vi hade ett rum med dubbelsäng och fick dessutom ett rum med sovrum och ett ”vardagsrum”. Inredningen var modern och fräsch välstädat.
Sängen hade tempurmadrass. Underbart, om man gillar det.
Det finns två saker som inte var så bra. Badrummet skulle behöva en renovering och frukosten var lite sparsam.

Ett plus var att hotellet hade flera laddplatser för elbil.

Allt som allt var vi jättenöjda.
Datum för vistelsen: juli 2024
Tips för att välja rum: Laddplatserna för elbilar var ett plus.
Resetyp: Reste med familjen
  • ZenHotels.com
2.0 km från Park Hotell
Visa fler hotell i Örnsköldsvik
Omdömet skrevs 31 mars 2024 från mobil enhet

Trångt rum, slitet, inga nattygsbord/dåligt med avställningsytor. Sängarna var en katastrof, nerlegade, dubbla bäddmadrasser hjälpte föga. Soffan obekväm, ihopaplock med ofräscha kuddar. Trångt badrum ingen avställningsyta. Medioker frukost, torrt bröd. Snarare B&B än hotell. Nästan 1000 kr är på tok för mycket för den mkt låga standarden.

Datum för vistelsen: mars 2024
Tack Getaway67914720259
Omdömet skrevs 17 juli 2022 från mobil enhet

Vi sov en natt på Park Hotell och vi kommer definitivt tillbaka. Fräscht rum, sköna sängar, tyst och svalt och bra parkering. Frukosten var suverän! Stort utbud av pålägg, bröd, grönsaker, frukt och på kvällen när vi kom väntade nybakad sockerkaka på oss. Men allra bäst var personalen. Supertrevlig och serviceinriktade. Vi kommer definitivt att välja Park Hotell igen när vi besöker Ö-vik.

Datum för vistelsen: juli 2022
1  Tack Kinalina
Omdömet skrevs 14 oktober 2019

Det här lilla hotellet var fantastiskt! Det var ca halva priset mot den stora hotelldraken i stan där jag har bott flera gånger, men det var utan tvekan dubbelt så bra! Stora, fina, mysiga rum och underbar personal. Vi var sex pers som bodde här, och ALLA var sååååå nöjda!

Datum för vistelsen: oktober 2019
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack Jacke S
Omdömet skrevs 22 juli 2019

Vilket härligt litet hotell i Örnsköldsviks hjärta. Nära till allt. Vi bodde i ett otroligt fint rum 2 vuxna och 2 småbarn. Vi fick plats utan problem. Allt var fräscht och fint ordnat. Sköna sängar som vi sov otroligt bra i! Frukosten var enkel men innehöll allt vi behövde. Vi kom då receptionen va stängd, men innan hade vi fått info för incheck via sms vilket va hur bra som helst! Trevlig personal och ett underbart litet hotell. Kommer absolut att bo där igen om vi har vägarna förbi framöver.

Datum för vistelsen: juli 2019
Tack Linda Ö
Omdömet skrevs 13 april 2019 från mobil enhet

Ett underbart, mysigt och litet hotell mitt i centrum. Mitt rum hade det nödvändigaste, och det jag inte hade där (tex hårtork) fanns att tillhandahålla. Jag som är mjölkproteinallergiker, och då mitt jobb inte visste om detta och däremed inte meddelat hotellet om det, blev ganska besviken när jag kom ner till frukosten och såg att mjölkfria alt. inte var tillgängligt. Jag frågade personalen om de hade något mjölkfritt alt. som inte stod framme på frukosten, fick som svar att tyvärr inte. Detta var dock SNABBT fixat! Hon frågade vad jag behövde, skrev ner det på en lapp, och dagen efter stod det framme på frukosten! Frukosten i allmänt hade det som behövdes. De timmar det var obemannat berörde mig inte, och jag hade absolut inga problem med att de inte kunde ta emot mina frysklampar på dessa tider. Väldigt trevlig personal!
Kommer definitivt att besöka detta hotell igen! :)

Datum för vistelsen: april 2019
Restyp: Reste i arbetet