Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket god kycklingtallrik!”
Omdöme om Gyros Bar

Gyros Bar
Rankad som nr 1 av 1 Smått och gott i Örnsköldsvik
Restauranginformation
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Mycket god kycklingtallrik! Krispig pommes, fräsch sallad och god vitlöksdressing. Fin och ren miljö precis i centrum.

Datum för besöket: juli 2020
Tack LindaLonglegs74
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (13)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 13 omdömen

Omdömet skrevs 12 juli 2020

Vi var ute efter att äta enkel kvällsmat och fick tipset om stället av ungdomar från staden. I coronatider var det bra att stället var nästan tomt på gäster. Vi tog gyrosrulle och kebabrulle. Brödet var nybakat, köttet i fin kombination med grönsaker och sås. Dessutom mycket mat för pengarna, rent och trevlig personal. Rekommenderas

Datum för besöket: juli 2020
Tack pjpojken
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2020 från mobil enhet

Kanonbra mat och trevligt personal, till ett humant pris och mycket mat på tallriken.
Våra gäster uppskattade verkligen detta ställe.

Datum för besöket: januari 2020
Tack kicken212
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2019

En restaurang som serverar specialmat i staden som är mycket bra med pizzor och sallader och läckra hamburga och utmärkt service

Datum för besöket: juli 2019
Tack Waelessa64
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2019 från mobil enhet

Testade lunch på Gyros Bar med kollegorna, helt ok Gyros Sallad. Väldigt stora fina och fräscha lokaler.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack 906mattiasn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gyros Bar tittade också på

Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
 
Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
 

Besökt Gyros Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt