En fantastisk samling gitarrer och väldigt snyggt presenterat! Väl värt resan från Stockholm. Tack ... läs mer
Helt underbart museum med inte bara gitarrer utan även många vardagsföremål från 50 och 60-talet ... läs mer
Bröderna har en intressant historia och deras engagemang för musik och instrument är fascinerande. Otroligt roligt att lyssna på.
Hej Fredrik - stort tack för ditt fina omdöme kring ert besök hos oss på museet. Det värmer. Välkommen tillbaka till oss närhelst det passar. Best / GTM - guideteamet. x.
Häftig upplevelse och sjukt roligt att lyssna på deras historia till hur dom gått tillväga för att köpa gitarrerna. 🙂 Rekommenderar!
Hej Ramona - va härligt att läsa din feedback efter ditt besök hos oss på museet. Vi i personalen blir väldigt glada och är tacksamma för 5 fina pluppar här hos världens största resesite TripAdvisor. Du/Ni är naturligtvis varmt välkomna åter till oss när det passar! Best / GTM - guiderna. x.
Grymt! Intressant! Engagerat! Rekommenderas för både dig som är gitarrnörd och du som gillar musik och har minsta intresse av popurkultur, dvs alla!
Hej Ixxzy F - stort tack för din fina feedback, det värmer och och gör att vi på jobbet blir stolta och glada. Varmt välkommen åter när det passar dig. Best / GTM - guideteamet. x.
Mycket väldisponerat museum med en imponerande samling instrument; inte bara gitarrer utan även en mängd andra. Bra och initierad guidning av ägarna och deras familjemedlemmar. Rekommenderas starkt, även om du inte är en gitarrfantast!
Hej Excursion - stort tack för ditt omdöme, vi blir glada och du är naturligtvis varmt välkommen åter när det passar.
Best / GTM - guiderna. x
En jättebra tur med guide ca 45 till 60 minuter.
Fina lokaler och intressanta berättelser om alla dessa olika gitarrer.
Vi var 26 personer som delades upp i 2 grupper.
Endast 150 kr i entré.
Hej Ulf - stort tack för ditt fina omdöme kring ditt besök, det värmer oss på jobbet, vi kanske borde höja priset :-) Skämt åsido, vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna denna feedback. Välkommen åter närhelst det passar dig. Best / GTM - guideteamet. x.
Fantastiska gitarrer, fantastiska historier och hemskt trevliga ägare! Rekommenderar starkt att åka hit om man är i Umeå.
Hej Malte - stort tack för ditt fina omdöme, det värmer oss på jobbet. Välkommen åter när det passar! / GTM - teamet. x.