Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Är du ute efter de lägsta hotellpriserna? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kontrollerar över 200 webbplatser åt dig.

“Inte första gången på Aveny” 4 av 5 bubblor
Omdöme om ProfilHotels Hotel Aveny

Bästa priser för 
Ange datum för att hitta de bästa priserna
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 3 sidor till!
ProfilHotels Hotel Aveny
Rankad som nummer 4 av 15 hotell i Umeå
Certificate of Excellence
Umeå, Sverige
1 omdöme
“Inte första gången på Aveny”
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Kanske inget som är utöver det vanliga, men inget att anmärka på. Ett bra hotell med bra läge! Frukost var bra, saknade inget där och bra med fritt kaffe i receptionen. Trevlig personal. Ett säkert val helt enkelt.

  • Bodde där i December 2016, reste med vänner
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 4 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 4 av 5 bubblor
      Rum
    • 4 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 4 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet

Till hjälp?
Tack 99anders
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

237 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    79
    102
    50
    3
    3
Se omdömen för
35
87
11
74
Betygsöversikt
  • Läge
  • Sovkvalitet
  • Rum
    4 av 5 bubblor
  • Service
  • Standard
    4 av 5 bubblor
  • Renlighet
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumstips (13)
Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Finska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Norska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Söderhamn, Sverige
Nivå Skribent
14 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
3 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 4 2016 från mobil enhet

Kopplingen mellan Booking.com och hotellet verkar inte vara hundraprocentig då vi på bokningen markerat parkering vilket inte nått fram, löstes dock enkelt eftersom P-garage finns i närheten.

Fräscht rum, svårt att sova en helgnatt ovanpå en pub.. hade man ju kunnat räkna ut på förhand dock.

Frukosten bör man inte vänta till sista minuten med, första morgonen var i stort sett allt slut och ingen större påfyllning skedde. Dag två klev vi upp en timme tidigare och då var allt påfyllt och välsmakande.

Plus för tillgång till gym!

Bodde där i December 2016, reste som ett par
Till hjälp?
Tack MAAS01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Örnsköldsvik, Sverige
1 omdöme
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 30 2016

Mycket bra läge. Rummet var mycket bra. Synd bara att utsikten från fönstret var på bakgården med takfläktar mm. Puben var mycket trevlig. Bra utbud på öl mm. Frukosten var helt super. Fanns allt som man ville ha. Mycket nära till alla affärer. Kommer att bo där flera gånger.

  • Bodde där i November 2016, reste som ett par
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 4 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 4 av 5 bubblor
      Rum
    • 4 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 4 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet

Till hjälp?
Tack stefanf348
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Umeå, Sverige
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 26 2016

Mycket bra. Det enda som möjligen drar ner lite var att det saknades en mosaikbelagt i duschen samt att fönsterfodret fått en fuktskada. Personalen i restaurangen och receptionen var jättetrevliga. Städningen var bra och tvålen luktade gott.

  • Bodde där i November 2016, reste i arbetet
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 4 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet

Till hjälp?
Tack idao991
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Partille, Sverige
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 24 2016

Ett bra hotell med super service! Hantlar på rummet är en kul grej, färgglatt i korridorerna. Super bra mat och frukost på restaurangen, enkel och inget krångligt! Kommer garanterat tillbaka till detta hotell!

  • Bodde där i November 2016, reste i arbetet
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 3 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 4 av 5 bubblor
      Rum
    • 4 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet

Till hjälp?
Tack 685sofiat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Umeåhotell
0.1 km bort
Comfort Hotel Winn
Comfort Hotel Winn
Nr 3 av 15 i Umeå
4.0 av 5 bubblor 612 omdömen
0.4 km bort
Stora Hotellet Umeå
Stora Hotellet Umeå
Nr 1 av 15 i Umeå
4.5 av 5 bubblor 467 omdömen
0.4 km bort
Clarion Collection Hotel Uman
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.4 km bort
Elite Hotel Mimer
Elite Hotel Mimer
Nr 5 av 15 i Umeå
4.0 av 5 bubblor 97 omdömen
0.4 km bort
Scandic Plaza Umea
Scandic Plaza Umea
Nr 6 av 15 i Umeå
4.0 av 5 bubblor 310 omdömen
0.3 km bort
First Hotel Dragonen
First Hotel Dragonen
Nr 8 av 15 i Umeå
3.5 av 5 bubblor 50 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt ProfilHotels Hotel Aveny? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om ProfilHotels Hotel Aveny

Verksamhet: ProfilHotels Hotel Aveny
Adress: Rådhusesplanaden 14, Umeå 903 28, Sverige
Region: Sverige > Västerbottens län > Umeå
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (WiFi) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 5 av Romantiska hotell i Umeå
Prisklass (per natt): 875 kr - 1 455 kr
Hotellklass:4-stjärnigt — ProfilHotels Hotel Aveny 4*
Antal rum: 89
Hotellets officiella beskrivning:
Hotel Aveny är designhotellet som ligger mitt i centrala Umeå. Hotellet är utformat för dig med höga krav på kvalitet och service och som söker ett boende med spännande och annorlunda design. Här blandas teknik, färg, form och funktion till inspirerande miljöer.Alla rum är utrustade med Carpe Diem-sängar, rainshower-dusch och minibar. Hotellets sviter har även jacuzzi och bastu.Som gäst har du gratis Wi-Fi och fri tillgång till Formtoppen, ett av stans fräschaste gym som ligger i samma byggnad. Hotellets egen restaurang, Angelini, serverar à la carte-rätter inspirerade av det italienska och amerikanska köket. Önskar du något lättare att äta eller bara något att dricka kan du sätta dig i hotellets trevliga loungebar. För dig som föredrar pubkrubb, öl och whisky är du välkommen till vår egen pub, Pipes of Scotland. ... mer   mindre 
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Ebookers, Hotels.com, Priceline, Hotelopia och Expedia så att du tryggt kan boka med ProfilHotels Hotel Aveny. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Aveny Hotel Umeå

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt