Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Är du ute efter de lägsta hotellpriserna? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kontrollerar över 200 webbplatser åt dig.

“Kanon.” 4 av 5 bubblor
Omdöme om ProfilHotels Hotel Aveny

Bästa priser för 
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 3 sidor till!
ProfilHotels Hotel Aveny
Rankad som nummer 4 av 15 hotell i Umeå
Certificate of Excellence
Örnsköldsvik, Sverige
1 omdöme
“Kanon.”
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 30 2016

Mycket bra läge. Rummet var mycket bra. Synd bara att utsikten från fönstret var på bakgården med takfläktar mm. Puben var mycket trevlig. Bra utbud på öl mm. Frukosten var helt super. Fanns allt som man ville ha. Mycket nära till alla affärer. Kommer att bo där flera gånger.

  • Bodde där i November 2016, reste som ett par
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 4 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 4 av 5 bubblor
      Rum
    • 4 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 4 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet

Till hjälp?
Tack stefanf348
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

237 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    79
    102
    50
    3
    3
Se omdömen för
35
87
11
74
Betygsöversikt
  • Läge
  • Sovkvalitet
  • Rum
    4 av 5 bubblor
  • Service
  • Standard
    4 av 5 bubblor
  • Renlighet
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumstips (13)
Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Finska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Norska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Umeå, Sverige
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 26 2016

Mycket bra. Det enda som möjligen drar ner lite var att det saknades en mosaikbelagt i duschen samt att fönsterfodret fått en fuktskada. Personalen i restaurangen och receptionen var jättetrevliga. Städningen var bra och tvålen luktade gott.

  • Bodde där i November 2016, reste i arbetet
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 4 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet

Till hjälp?
Tack idao991
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Partille, Sverige
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 24 2016

Ett bra hotell med super service! Hantlar på rummet är en kul grej, färgglatt i korridorerna. Super bra mat och frukost på restaurangen, enkel och inget krångligt! Kommer garanterat tillbaka till detta hotell!

  • Bodde där i November 2016, reste i arbetet
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 3 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 4 av 5 bubblor
      Rum
    • 4 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet

Till hjälp?
Tack 685sofiat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Umeå
1 omdöme
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 21 2016

Ej så ljudisolerade fönsterglas , mycket ljud av bussar och av nattgäster på väg hem utanför.
Bra service gott med kaffe på rummet
Konstigt med handfat för tvätt i hallen
Mycket väl tilltagen frukost
Bra läge till staden och butiker

  • Bodde där i November 2016, reste som ett par
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 3 av 5 bubblor
      Läge
    • 3 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 4 av 5 bubblor
      Rum
    • 4 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet

Till hjälp?
Tack barbrol807
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skellefteå, Sverige
Nivå Skribent
10 omdömen
4 omdömen om hotell
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 13 2016

Vi uppskattade framför allt närheten till centrum, men också hotellet som sådant. Trevligt och modernt inrett med mycket sköna sängar och en okej frukost. Servicen var bra och vi bemöttes mycket trevligt av damen i receptionen. Det enda vi inte uppskattade var glasrutan i duschen. Varför i hela friden sätter man in en 1 gånger 2 meters glasruta i duschen in mot rummet? Inte nog med att stackaren du reser med måste se dig duscha och göra dina behov, dessutom väcker du din medresenär om du måste gå på toan nattetid, om du inte vill göra dina behov i kolmörker vill säga. Ljudisoleringen blir så klart inte bättre av en tunn glasruta, så alla ljud du avger inne på toaletten får också din medresenär höra klart och tydligt. Inte trendigt eller coolt alls, så LÄGG NER sådant här ofog. På toan vill man vara ifred, punkt! Synd på ett annars alldeles utmärkt hotell.

Tips för att välja rum: Kolla om det finns rum utan enorm glasruta mellan toaletten och rummet.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i November 2016, reste med familjen
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 4 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 4 av 5 bubblor
      Service
Till hjälp?
Tack Robert J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Umeåhotell
0.2 km bort
Comfort Hotel Winn
Comfort Hotel Winn
Nr 3 av 15 i Umeå
4.0 av 5 bubblor 617 omdömen
0.4 km bort
Stora Hotellet Umeå
Stora Hotellet Umeå
Nr 1 av 15 i Umeå
4.5 av 5 bubblor 472 omdömen
0.5 km bort
Clarion Collection Hotel Uman
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.4 km bort
Elite Hotel Mimer
Elite Hotel Mimer
Nr 5 av 15 i Umeå
4.0 av 5 bubblor 97 omdömen
0.5 km bort
Scandic Plaza Umea
Scandic Plaza Umea
Nr 6 av 15 i Umeå
4.0 av 5 bubblor 314 omdömen
0.3 km bort
First Hotel Dragonen
First Hotel Dragonen
Nr 8 av 15 i Umeå
3.5 av 5 bubblor 50 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt ProfilHotels Hotel Aveny? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om ProfilHotels Hotel Aveny

Verksamhet: ProfilHotels Hotel Aveny
Adress: Rådhusesplanaden 14, Umeå 903 28, Sverige
Region: Sverige > Västerbottens län > Umeå
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (WiFi) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 5 av Romantiska hotell i Umeå
Prisklass (per natt): 920 kr - 1 465 kr
Hotellklass:4-stjärnigt — ProfilHotels Hotel Aveny 4*
Antal rum: 89
Hotellets officiella beskrivning:
Hotel Aveny är designhotellet som ligger mitt i centrala Umeå. Hotellet är utformat för dig med höga krav på kvalitet och service och som söker ett boende med spännande och annorlunda design. Här blandas teknik, färg, form och funktion till inspirerande miljöer.Alla rum är utrustade med Carpe Diem-sängar, rainshower-dusch och minibar. Hotellets sviter har även jacuzzi och bastu.Som gäst har du gratis Wi-Fi och fri tillgång till Formtoppen, ett av stans fräschaste gym som ligger i samma byggnad. Hotellets egen restaurang, Angelini, serverar à la carte-rätter inspirerade av det italienska och amerikanska köket. Önskar du något lättare att äta eller bara något att dricka kan du sätta dig i hotellets trevliga loungebar. För dig som föredrar pubkrubb, öl och whisky är du välkommen till vår egen pub, Pipes of Scotland. ... mer   mindre 
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia, Booking.com, Priceline och Hotelopia så att du tryggt kan boka med ProfilHotels Hotel Aveny. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Aveny Hotel Umeå

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt