Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Fantastiskt trevlig personal, Hotellet ligger lite utanför centrala stan och är lättillgängligt om man inte kommer med lastbil, för parkeringen är bara anpassad för personbilar. I övrigt är det ett väldigt trevligt hotell där middag ingår👌
Datum för vistelsen: februari 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga LarsL1268 om Best Western Hotel Botnia
Tack LarsL1268
Fantastisk service av hela personalstyrkan! Mycket god lunch! Det var inga problem att få behålla rummet lite längre än som var avtalat innan avresa, fast de hade fullbokat samma dag. Fick transfer till flyget av personalen. Kan varmt rekommendera detta hotell!
Datum för vistelsen: november 2023
Fråga cicci20232023 om Best Western Hotel Botnia
Tack cicci20232023
Utmärkt mottagande och service i receptionen. Fräscha, välstädade rum. Bra frukostbuffé och gudomligt god lunch. Fin föreläsningslokal med fantastisk utsikt och bra teknik. Hit kommer jag gärna tillbaka igen
Datum för vistelsen: november 2023
Fråga lovisakallerhult om Best Western Hotel Botnia
Tack lovisakallerhult
Normal standard, inte dåligt men inget utöver det vanliga. Inte några specifika klagomål, för få eluttag som på de flesta hotell. Ligger vid flygplatsen så det är en bit in till centrum. Personalen OK, vissa mycket trevliga andra lite laid back.
Datum för vistelsen: april 2023
Fråga Peter R om Best Western Hotel Botnia
Tack Peter R
Tilde Filén, Guest Services / Front Office på Best Western Hotel Botnia, svarade på det här omdömetSvarade 27 april 2023
Hej Peter! Tack för ditt betyg. Du hade gärna fått berätta vad som hade kunna göra din upplevelse ännu bättre till nästa gång. Du kan skriva till mig på tilde@hotelbotnia.com.
Ha en trevlig dag!
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Allt fungerade väldigt bra med mat och fika samt utrustning i konferensrummet. Rummet samt städning håller bra standard. Läget är utmärkt och nära till köpcentrumet med Ikea. Bra parkering dock snålt med parkeringar med laddnings möjligheter.
Datum för vistelsen: november 2022
Fråga rth157 om Best Western Hotel Botnia