Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Ena
Stockholm, Sverige

Supernöjd med rummet och sängen

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 15 mars 2024från mobil enhet
Stort mysigt rum med stort badrum. Skön säng med många varianter av kuddar. Lite synd att jag fick en låg våning utan stadsutsikt, men annars var allt jätte bra. Det hörs lite när folk i rummet bredvid öppnar och stänger dörrar men helt ok. Superbra frukost.
Datum för vistelsen: mars 2024
Resetyp: Reste i arbetet
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Clarion Hotel Umeå, Guest Services / Front OfficeClarion Hotel Umeå, svarade på det här omdömet
Svarade 17 mars 2024
Hej Minnie,
Tusen tack för din feedback efter din vistelse hos oss. Vad roligt att se att du hade en härlig upplevelse hos oss, be oss gärna vid nästa vistese om ett rum högt upp så ska vi se till att du får njuta av den magiska utsikten.'
Varmt välkommen åter!

Vänliga hälsningar
Sanna
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
995 kr
895 kr
  • Expedia.com
    895 kr
  • Hotels.com
    895 kr
  • StayForLong
    897 kr
0.2 km från Clarion Hotel Umeå
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
895 kr
805 kr
  • Expedia.com
    805 kr
  • StayForLong
    811 kr
  • Hotels.com
    805 kr
0.2 km från Clarion Hotel Umeå
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 250 kr
1 162 kr
  • Strawberry Hotels
    1 250 kr
  • Expedia.com
    1 162 kr
  • StayForLong
    1 174 kr
0.5 km från Clarion Hotel Umeå
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
790 kr
734 kr
  • Strawberry Hotels
    789 kr
  • Expedia.com
    734 kr
  • StayForLong
    737 kr
0.4 km från Clarion Hotel Umeå
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
945 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
    945 kr
  • Destinia.com
    816 kr
  • Hotels.com
    945 kr
0.5 km från Clarion Hotel Umeå
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
790 kr
735 kr
  • Strawberry Hotels
    790 kr
  • Expedia.com
    735 kr
  • Priceline
    790 kr
0.1 km från Clarion Hotel Umeå
Kostnadsfritt wifi
Bar/lounge
1 125 kr
  • Expedia.com
    1 176 kr
  • Trip.com
    1 104 kr
  • Scandic Hotels
1.0 km från Clarion Hotel Umeå
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
850 kr
779 kr
  • StayForLong
  • Expedia.com
    804 kr
  • Hotels.com
    850 kr
0.8 km från Clarion Hotel Umeå
Kostnadsfritt wifi
795 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Expedia.com
    795 kr
  • Priceline
    795 kr
  • Hotels.com
    795 kr
1.0 km från Clarion Hotel Umeå
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
First Camp Umea
670 kr
  • Expedia.com
    656 kr
  • Hotels.com
    643 kr
  • Agoda.com
    670 kr
4.7 km från Clarion Hotel Umeå
Kostnadsfri parkering
Restaurang
Visa fler hotell i Umeå
Omdömen (63)
Filtrera omdömen
63 resultat
Medlemsbetyg
34
18
7
0
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
34
18
7
0
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 63 omdömen
Omdömet skrevs 5 mars 2024

Mitt favorithotell i Umeå och jag har testat många!

Fina, snygga miljöer, toppservice i såväl reception som frukost och bar, sköna sängar med fluffiga kuddar, bra frukost med massor av goda alternativ och ett härligt litet spa med pool, lounge och bastu samt gym. Verkligen bästa hotellet i stan!

Mysig bar längst ner också för trevligt barhäng!

Datum för vistelsen: februari 2024
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Ankikise
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Clarion Hotel Umeå, Gästservice/reception på Clarion Hotel Umeå, svarade på det här omdömetSvarade 6 mars 2024

Hej Ankikise!
Oj vilken härlig läsning detta var!

Fantastiskt kul att höra att allt verkar ha varit till belåtenhet under er vistelse. Det är precis det vi vill att våra gäster ska känna när de åker hem igen. Jag hoppas vi får välkomna er tillbaka fler gånger!

Önskar dig en trevlig vecka!
Andrea
Welcome Office

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 februari 2024 från mobil enhet

Välkomnande från incheckning till frukost. Personalen som gör det där lilla extra. Hon i receptionen som bjussar på en kopp kaffe och ett skratt. Ni vid frukosten som fixar det där som en jobbig gäst vill ha😂. Vänliga ögon och ytterligare en kopp kaffe. Jag vill bo här igen när jag kommer till Umeå.

Datum för vistelsen: februari 2024
Restyp: Reste i arbetet
Tack jonna_958
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Clarion Hotel Umeå, Gästservice/reception på Clarion Hotel Umeå, svarade på det här omdömetSvarade 15 februari 2024

Hej Jonna!
Men åh vad härligt att höra så fin feedback. Vi är glada att du trivts hos oss och att vi kunde göra er vistelse till en bra sådan! Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång du besöker Umeå, vi ser fram emot att välkomna dig på samma vis igen.

Ha en underbar helg!
Andrea
Welcome Office

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2024 från mobil enhet

Vi bodde i rum 934 fantastiskt fint rum och fantastiskt utsikt! Ett mycket tyst rum!
Detta ända som var minus är när man ska duscha så blir det vatten på hela badrumsgolvet

Frukosten önskar jag nog lite mera av tyvärr

Ej avplockade bord och mycket rörigt,finns Inge röd tråd hur man ska börja
Skulle ta ett kokt ägg men var iskalla

Personalen var mycket trevliga

Fin inredning på hotellet

Datum för vistelsen: februari 2024
Restyp: Reste som ett par
2  Tack Madde K
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Clarion Hotel Umeå, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Umeå, svarade på det här omdömetSvarade 12 februari 2024

Hej Madde,
Tusen tack för din feedback efter din vistelse hos oss. Vad roligt att du uppskattade hotellrummet med den fantastiska utsikten och vår härliga personal. Jag tar vidare din feedback angående frukosten så får vi se över placeringen och utbud.
Varmt välkommen åter!

Vänliga hälsningar
Sanna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 januari 2024

Nytt och fräscht, centralt i Umeå. Gångavstånd till allt. Trevlig personal, lätt att checka in och checka ut. Jättegod frukost. Första gången jag sett Västerbottensost på en frukost. Inget att klaga på.

Rumstips: Vi bokade frukost kl 9, vilket var tur, efter det blev det fullt med folk.
Datum för vistelsen: januari 2024
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Cecilia H
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Clarion Hotel Umeå, Gästservice/reception på Clarion Hotel Umeå, svarade på det här omdömetSvarade 8 februari 2024

Hej,
Vi tackar ödmjukast för ditt fina omdöme efter din vistelse hos oss. Det glädjer oss verkligen att du haft denna upplevelse och vi hoppas att vi snart får välkomna dig åter till oss!
Vänliga hälsningar
Sanna Flodin

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 november 2023 från mobil enhet

Här bor du förstklassigt i snyggt inredda rum som har allt du kan behöva. Personalen är alla mycket trevliga och ger verkligen det där lilla extra som gör att man känner sig extra välkommen. Att bli bjuden på ett glas cider och chips som välkomnar när man checkar in är en fin gest. Läget mitt i city är nära allt trevligt Umeå har att erbjuda. Rekommenderas varmt!

Rumstips: Försök få ett rum så högt upp som möjligt och du får en fin utsikt över Umeälven.
Datum för vistelsen: november 2023
Restyp: Reste som ett par
Tack MN852
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Umeå, svarade på det här omdömetSvarade 24 november 2023

Wow - Vilken härlig läsning!
Kul att höra att ni trivs hos oss, då har vi lyckats ☺️ Bästa gänget i receptionen brukar fira lite extra vid incheckning med alkoholfri cider & tilltugg, kul att det uppskattas!

Hoppas att vi får glädjen att välkomna er snart igen!

Hälsningar
Viktoria Andersson
Hotelldirektör
Clarion Hotel Umeå

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen