Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (680)
Filtrera omdömen
681 resultat
Medlemsbetyg
173
270
156
65
17
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
173
270
156
65
17
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2025 av 681 omdömen
Omdömet skrevs 18 februari 2020

Frukosten var inte bra. Varmrätterna kalla,, ostarna torra fast vi åt väldigt tidigt. Servicen bra. Rummen hyffsade, hotellets plasering är bra, ligger i centrum och nära till allt. Kommer nog inte att välja samma hotell nästa gång.

Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack infoP8401QZ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sanna F, Receptionist på Scandic Plaza Umea, svarade på det här omdömetSvarade 22 februari 2020

Hej,
Tack för att du skriver om din upplevelse. Vi vill hemskt gärna veta mer om din upplevelse, för vi vill ju såklart att ni ska trivas på vårt hotell.

Skicka ett mejl och berätta mer om er upplevelse.

Mejl: förnamn.efternamn @ scandichotels.com

Varma hälsningar,
Elin Jonsson
Receptionen Scandic Plaza Umeå

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2020

Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Sanna F, rec på Scandic Plaza Umea, svarade på det här omdömetSvarade 19 februari 2020

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 17 februari 2020

Vi hade en familjehelg då vi skulle sova på hotell. Allt blev dock fel från hotellets sida; vi fick fel rum eftersom det bättre rum vi hade bokat blev släppt till andra, det rum vi fick var inte städat, hade för få sängar och det luktade avlopp från toaletten. Blir nog att testa annan hotellkedja nästa gång......

Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Resenaren75
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sanna F, rec på Scandic Plaza Umea, svarade på det här omdömetSvarade 19 februari 2020

Hej,
så lessen att er familjehelg inte blev som planerat! uppskattar att ni tar er tid att skicka in er feecback till oss så vi får chans att bättra oss.
jag ska se till att framföra detta till min kollegor i receptionen samt houskeeping!
Önskar en fin fortsatt vecka
Mvh
Louise

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 februari 2020

Bodde mån-fre för jobb i Umeå, och när jag var här för 1.5år sedan var halva entrén en byggarbetsplats, nu riiiiktigt fräsch, nytt och fint.
Mkt god frukost, gott om plats att sitta.
Mkt bra middag också på kvällen.
Trevlig personal i reception och restaurang.

Bara plus.

Saknade en jacuzzi, hade varit sjukt skönt efter fyra 08-20 arbetsdagar.

Rumstips: Högt upp, fin utsikt över stan och älven
Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack JanneB172
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sanna F, Receptionist på Scandic Plaza Umea, svarade på det här omdömetSvarade 22 februari 2020

Tusen tack för det fina betyget! Tack för att du delat med dig av din upplevelse. Vi hoppas att du besöker oss snart igen och att det inte dröjer 1.5 år mellan gångerna framöver.

Självklart för vi önskemålet om en jacuzzi vidare.

Varma hälsningar,
Elin i receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2020

Detta Hotell var en överaskning tycker jag, Mycket fint och känsla av lyx,
Väldigt centralt och nära till allt,
Trevlig personal och bra service,
Laungebaren fin och bekväm,
Rummet snyggt stort och välstädat,
Frukosten hade allt som jag önskar mig vid en hotell frukost,

Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack jonaseverlund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sanna F, Receptionist på Scandic Plaza Umea, svarade på det här omdömetSvarade 22 februari 2020

Hej och tack för den otroligt fina recensionen. Det betyder oerhört mycket att du valt att dela med dig av din upplevelse. Ska såklart se till att övrig personal får ta del av del av ditt fina omdömme.

Varma hälsningar,
Elin i recptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen