Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra ställe med bra mat”
Omdöme om Restaurang Pasito

Restaurang Pasito
Rankad som nr 81 av 167 Restauranger i Umeå
Restauranginformation
Omdömet skrevs 20 september 2020 från mobil enhet

Trevlig miljö och helt okej mat! Beställde oxfilepastan och den var god. Min vän beställde carbonaran men tyckte att den var lite smaklös. Lite besviken över att det inte gick att beställa alkohol.

Datum för besöket: september 2020
Tack slindmark
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (25)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 25 omdömen

Omdömet skrevs 19 september 2020

Vi käkade en pizza (calzone) och en pasta (penne o pollo?)
Riktigt bra kycklingen var väl kanske inte den bästa men såsen var riktigt god. Generöst med mozzarella. Och trevligt med två små brödbit att säga upp den sista såsen med.

Bäst av allt är nog ändå att de inte serverar alkohol så fast man smiter dit en lördagskväll blir det inte stökigt.

Datum för besöket: september 2020
Tack 231myea
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2020

Besökte restaurang pasito med några vänner i lördags innan vi skulle hem och dricka för en av kompisarna fyllde år, hela kvällen blev bara snacket om d fina service och den goda maten med vännerna,,, rekommenderar i högsta grad.. åt pizza carpacio o vill bara säga waw waw mkt bra jobbat pizzabagaren för en varken tjockt eller för tunn pizzabotten utan den var ju helt perfekt ❤ tack för att ni finns pasito

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Jonaskarlssson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2020

Oj oj vilken god lasagne,pizza o passa.hit kommer vi alltid tillbaka, mycket bra service o trevlig personal

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Johanerikja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2020 från mobil enhet

Väldigt god lasagne, bra service! Jag spelar i Brommapojkarna och vi är här och ska äta middag inför en match mot Umeås f 19 lag imorgon vid lunchtid. Kom och kolla:) Rekommenderar denna restaurang starkt. Alldeles fantastiskt, underbart, älskvärt, mysigt och trevligt.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Fotbollsebba123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Pasito tittade också på

Umeå, Västerbottens län
 
Umeå, Västerbottens län
Umeå, Västerbottens län
 

Besökt Restaurang Pasito? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt