Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mat”
Omdöme om Restaurang Pasito

Restaurang Pasito
Rankad som nr 77 av 168 Restauranger i Umeå
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 augusti 2020 från mobil enhet

Väldigt god lasagne, bra service! Jag spelar i Brommapojkarna och vi är här och ska äta middag inför en match mot Umeås f 19 lag imorgon vid lunchtid. Kom och kolla:) Rekommenderar denna restaurang starkt. Alldeles fantastiskt, underbart, älskvärt, mysigt och trevligt.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Fotbollsebba123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (30)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1115 av 30 omdömen

Omdömet skrevs 15 augusti 2020

Ville ha lite extrachili på pizzan och ville även ha såsen(stark)ijämte.
Hon i kassan sa att det kostar extra och det var ok.
När jag fick pizzan så var det mild sås, som de lagt på pizzan och jag lyckades hitta 4 ynkliga chiliskivor, som jag betalat extra för.
Inte speciellt goda pizzor!!!
Välj ett ställe med goda pizzor istället, är mitt råd till dig!!!!

Datum för besöket: augusti 2020
1  Tack Rottenparrot
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2020 från mobil enhet

Vi återkommer alltid till Pasito när vi är i Umeå.De har supergod lasagne,och andra goda rätter. Trevligt bemötande vi känner oss alltid välkommen.

Datum för besöket: augusti 2020
1  Tack Daydream251213
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2020 från mobil enhet

Mycket god och vällagad mat och bra service. Alla i sällskapet var mycket nöjda. Bra service! Prisvärt!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack nibanibaniba
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020

Jättebra mat och trevlig personal fin lokal med mycket plats och menyn har mycket mat och dryck att erbjuda

Datum för besöket: juli 2020
Tack Jhn163
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Pasito tittade också på

Umeå, Västerbottens län
 
Umeå, Västerbottens län
Umeå, Västerbottens län
 

Besökt Restaurang Pasito? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt