Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sushiris?”
Omdöme om Sushi & Bowl

Sushi & Bowl
Rankad som nr 93 av 163 Restauranger i Umeå
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 juli 2020

Vi beställde två olika menyer sushi och tog med. Tyvärr blev vi väldigt besvikna då riset var som en fastare gröt. Vet inte hur de blandat riset men konsistensen växte i munnen. Enligt oss var denna sushi väldigt långt ifrån vad vi brukar äta.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Hannabri89
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (12)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 12 omdömen

Omdömet skrevs 3 juli 2019 från mobil enhet

Maten var riktigt god, fanns både sushi och poke bowl. Alla i sällskapet var nöjda med maten. Minus var den sura tjejen i kassan som var nonchalant och ointresserad. Ganska trist i ett övrigt bra koncept.

Datum för besöket: juni 2019
Tack 337kristinab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 april 2019

Jag åt aldrig någon mat på detta ställe, då jag upplevde att han som tog emot min beställning inte förstod vad jag sa. Har man celiaki vill man inte ha det minsta tvivel om att maten är 100% glutenfri. Min syster som är gravid kunde inte heller få någon rekommendation på vad hon kunde äta riskfritt.

Datum för besöket: april 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Ingela E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 april 2019

Rätt nyöppnat när vi var här fick vi höra och rätt god mat var det och det vi beställde såg bra ut på tallriken. Men när man gör en weekend i Umeå blir man ju sugen på något mer att dricka än bara vatten och läsk. Känslan av snabbmatskedja finns där även om inredningen var trevlig.

Datum för besöket: januari 2019
1  Tack Roger I
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2019 från mobil enhet

Åt en god sushi roll och en trevlig bowl med bra smak och många trevliga grönsaker. Mysig inredning i en ganska liten restaurang i en galleria.

Datum för besöket: februari 2019
Tack NiclasV21
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sushi & Bowl tittade också på

Umeå, Västerbottens län
Umeå, Västerbottens län
 
Umeå, Västerbottens län
Umeå, Västerbottens län
 

Besökt Sushi & Bowl? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt