Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
100 US$
Se erbjudande
Expedia.com
100 US$
Se erbjudande
Agoda.com
85 US$
Se erbjudande
Hotels.com100 US$
Priceline100 US$
getaroom.com123 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (169)
Filtrera omdömen
169 resultat
Medlemsbetyg
61
54
39
11
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
61
54
39
11
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 169 omdömen
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Perfekt läge, ljuvlig utsikt och tyvärr dåligt städat. Varannandags-städning får konsekvenser för hotellets gäster då sopor från hotellrummen placeras i de gemensamma utrymmena där även kvarlämnade vinglas och matrester får ligga kvar.

Datum för vistelsen: juli 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack HelenaAnder
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 10 juni 2022

Bästa hotellet vi har bott på, rummet super. Utsikten underbar, jättegod frukost. Hit kommer vi flera gånger. Nytänkande när det gällde rummet, utsikten över Umeå har vi aldrig upplevt förut. Bästa hotellet.

Datum för vistelsen: juni 2022
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack driften
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 6 maj 2022 från mobil enhet

Stort hotell med fantastisk utsikt!
Smidig själv incheckning.

Bodde i ett stort fint rum högst upp med fantastisk utsikt över både stan och vattnet.

Tyvärr slarvstädat med hår och smuts från tidigare gäster.

Frukosten var ok men inte mer än så.

Datum för vistelsen: april 2022
Restyp: Reste i arbetet
Tack robinjohannesson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 1 maj 2022

Toppenläge mitt i stan. Fräscha rum med utsikt över halva stan. Bekväma sängar. Lite lyhört ut mot korridoren men det hörs ingenting utifrån.
Frukost serveras i ett café i samma byggnad, mycket trevlig miljö men stökigt ljudmässigt.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack KalleDubbelve
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 26 mars 2022

Ett trevligt hotell med superbra läge. Tyvärr var det kaotiskt vid frukosten, vilket drar ner omdömet. Man missade också att städa vårt rum. Utöver detta är det trevliga rum, bra restaurang och bar i byggnaden.

Datum för vistelsen: mars 2022
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack EllieKT
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen