De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Priceline89 US$
Travelocity
Trip.com94 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 6 maj 2022 från mobil enhet

Stort hotell med fantastisk utsikt!
Smidig själv incheckning.

Bodde i ett stort fint rum högst upp med fantastisk utsikt över både stan och vattnet.

Tyvärr slarvstädat med hår och smuts från tidigare gäster.

Frukosten var ok men inte mer än så.

Datum för vistelsen: april 2022
Restyp: Reste i arbetet
Tack robinjohannesson
Omdömet skrevs 1 maj 2022

Toppenläge mitt i stan. Fräscha rum med utsikt över halva stan. Bekväma sängar. Lite lyhört ut mot korridoren men det hörs ingenting utifrån.
Frukost serveras i ett café i samma byggnad, mycket trevlig miljö men stökigt ljudmässigt.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack KalleDubbelve
Omdömet skrevs 26 mars 2022

Ett trevligt hotell med superbra läge. Tyvärr var det kaotiskt vid frukosten, vilket drar ner omdömet. Man missade också att städa vårt rum. Utöver detta är det trevliga rum, bra restaurang och bar i byggnaden.

Datum för vistelsen: mars 2022
  • Restyp: Reste med familjen
Tack EllieKT
Omdömet skrevs 25 januari 2022

Välplanerat och snyggt rum med allt du kan förvänta dig. Skön säng och välstädat. Kan upplevas som trångt av andra, men inte för mig.

Stannade två nätter i jobbet, lättillgängligt, enkel incheckning, god frukost.

Vacker utsikt, hade "oturen" att placeras på våning 7, hade nog varit helt otrolig utsikt upp ett par våningar ytterligare.

Datum för vistelsen: december 2021
Restyp: Reste i arbetet
Tack Mikri_M
Omdömet skrevs 10 januari 2022

Hotellet hade en lyxig känsla och en makalös utsikt, helt okej städat.
Saknade dock kylskåp och tillgång till champagne glas (tog med egna)
Jag hade nog sett att det fanns två fottöljer istället för bara en.

För övrigt så kommer jag bo där igen 100% säkert!

Datum för vistelsen: januari 2022
Tack Lisa V