Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (101)
Filtrera omdömen
101 resultat
Medlemsbetyg
37
35
21
7
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
37
35
21
7
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 101 omdömen
Omdömet skrevs 9 augusti 2019

När man kommer ner till frukosten och ser fram emot de knaperstekta baconen och skramlade äggen så får man en stor ”chock” besvikelse. Inget bacon inga grillade små korvar inte skramlade ägg ;( ser att köket är utrustat med stekbord mm och ifrågasätter om man skulle kunna få lite stekt bacon ? . Tjejen i frukosten svarar lite irriterat att det serverar vi inte hos oss !! 3 meter på sidan om mitt bord så ser jag bakom

Rumstips: 1316 bra utsikt över staden
Datum för vistelsen: augusti 2019
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Enagroupab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2019

Helt underbara sängar, originella och trevliga rum. Ingen standard frukostbuffé men det som finns att välja på håller hög kvalitet och är en skön kontrast till en överdådig buffé där det ofta är varierad kvalitet. Självincheckningen fungerade bra, rekommenderas!

Datum för vistelsen: juni 2019
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack C J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2019

Lugnt och trevligt hotell, inga störande ljud från korridor el närliggande rum. Rumsnyckeln behövs när man skall åka upp med hissen till rummet, kändes tryggt.
Inget kylskåp vilket kunde vara bra, speciellt sommartid.

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Burmanak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2019

Inga störande ljud från andra rum. Känns tryggt och bra att man använder rumsnyckeln i hissen för att ta sig upp till rummet, måste dock alltid ta med nyckeln då man går ut.
Centralt beläget, fin utsikt över älven från vårt rum.

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack aburma729869
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2019 från mobil enhet

U&Me hotel i Umeå överraskade oss på ett positivt sätt. Det var enkelt att checka in vid de terminaler som fanns på entréplan. Det fanns även en person som assisterade om det behövdes.
Vi bodde på plan 11 med en fantastisk utsikt över staden. Sängarna var sköna att sova i och det var svalt o skönt på rummet.
Frukosten var god och det mesta fanns att äta.
Bor gärna där igen

Datum för vistelsen: juli 2019
Tack Plimpan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen