Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 06:30 - 22:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Modernt

En modern kulturell mötesplats bestående av biblioteket, ett konferenscenter, museum. Finns även ... läs mer

Omdömet skrevs 10 december 2019
frasse_k
,
Falun, Sverige
Lugn läsning

Stort fint bibliotek i samma byggnad som, restaurang, café, delikatessbutik och hotell. Lätt att ... läs mer

Omdömet skrevs 21 januari 2019
lizal89
,
Umeå, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 42 omdömen
  
Omdömen (42)
Filtrera omdömen
42 resultat
Medlemsbetyg
18
14
7
1
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
18
14
7
1
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 42 omdömen
Omdömet skrevs 10 december 2019

En modern kulturell mötesplats bestående av biblioteket, ett konferenscenter, museum. Finns även hotell och restauranger.

Datum för upplevelsen: oktober 2019
Tack frasse_k
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 januari 2019 från mobil enhet

Stort fint bibliotek i samma byggnad som, restaurang, café, delikatessbutik och hotell. Lätt att hitta en lugn vrå och gotta ner sig i en bra bok, magasin, ljudbok eller bara strosa omkring och kika på de aktuella utställningar som väven erbjuder. Härlig plats för både små och stora.

Datum för upplevelsen: oktober 2018
Tack lizal89
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 september 2018

Mysigt och annorlunda miljö , gott fika , gott bröd och fina soppor , men de högsta poängen får nog miljön,önskar bara att sittplatserna var bekvämare,härligt ljusinsläpp också.

Datum för upplevelsen: november 2017
1  Tack MonaN569
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2018

Historisk vandring i historier om kvinnor sen flera sekel tillbaka.
Vi kunde oxå konstatera att det har inte skett så stora förändringar. Periodvis har kvinnor gått två steg framåt o sen ett tillbaka. Vi har svårt att lära av historien.

Datum för upplevelsen: augusti 2018
3  Tack Hagal2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 mars 2018

En hus med mycket kultur i. Här finns något för alla. Gillade att fika nere vid vattnet. Stor lokal och gott fika.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack MarveW
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen