Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 06:30 - 22:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Modernt

En modern kulturell mötesplats bestående av biblioteket, ett konferenscenter, museum. Finns även ... läs mer

Omdömet skrevs 10 december 2019
frasse_k
,
Falun, Sverige
Mysigt

Mysigt och annorlunda miljö , gott fika , gott bröd och fina soppor , men de högsta poängen får nog ... läs mer

Omdömet skrevs 3 september 2018
MonaN569
Läs alla 42 omdömen
  
Omdömen (42)
Filtrera omdömen
42 resultat
Medlemsbetyg
18
14
7
1
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
18
14
7
1
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 42 omdömen
Omdömet skrevs 3 september 2018

Mysigt och annorlunda miljö , gott fika , gott bröd och fina soppor , men de högsta poängen får nog miljön,önskar bara att sittplatserna var bekvämare,härligt ljusinsläpp också.

Datum för upplevelsen: november 2017
1  Tack MonaN569
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2018

Historisk vandring i historier om kvinnor sen flera sekel tillbaka.
Vi kunde oxå konstatera att det har inte skett så stora förändringar. Periodvis har kvinnor gått två steg framåt o sen ett tillbaka. Vi har svårt att lära av historien.

Datum för upplevelsen: augusti 2018
3  Tack Hagal2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 mars 2018

En hus med mycket kultur i. Här finns något för alla. Gillade att fika nere vid vattnet. Stor lokal och gott fika.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack MarveW
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2018

Hade en "lillsemesester" i Umeå (är från Helsingborg) och som del av vistelsen besökte vi Väven som vsade sig rymma bibliotek, Folkets bio, Kvinnomuséet och kulturbageriet med god pizza bla på menyn. Mkt trevlig!!

Datum för upplevelsen: januari 2018
2  Tack Ruth258
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 oktober 2017

Utifrån, och framförallt från älvsidan, ser Väven ut som en strandad Finlandsfärja, men på insidan finns cafeér, bibliotek mm. På inomhustorget finns det både små affärer och restauranger.

Datum för upplevelsen: oktober 2017
Tack Doneri
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen