Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 06:30 - 22:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Modernt

En modern kulturell mötesplats bestående av biblioteket, ett konferenscenter, museum. Finns även ... läs mer

Omdömet skrevs 10 december 2019
frasse_k
,
Falun, Sverige
Lugn läsning

Stort fint bibliotek i samma byggnad som, restaurang, café, delikatessbutik och hotell. Lätt att ... läs mer

Omdömet skrevs 21 januari 2019
lizal89
,
Umeå, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 42 omdömen
  
Omdömen (42)
Filtrera omdömen
42 resultat
Medlemsbetyg
18
14
7
1
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
18
14
7
1
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 42 omdömen
Omdömet skrevs 22 oktober 2017

Utifrån, och framförallt från älvsidan, ser Väven ut som en strandad Finlandsfärja, men på insidan finns cafeér, bibliotek mm. På inomhustorget finns det både små affärer och restauranger.

Datum för upplevelsen: oktober 2017
Tack Doneri
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 oktober 2017

Fastigheten Väven utmed Umeälven är en samlingsplats för olika aktiviteter -stadsbibliotek av bästa sorten, utställningshallar, museum, gemensamhets- och konferenslokaler, restaurang och café m m. Allt snyggt och fräscht och välplanerat.

Datum för upplevelsen: oktober 2017
Tack Stefan H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 augusti 2017

Trevligt, folkligt, kulturellt vimmel...
En öppen och lättillgänglig mötesplats som levererar såväl möjlighet till möten mellan människor i alla åldrar, som lokala aktörer med både lokalproducerade varor och internationella delikatesser. Här huserar Biblioteket, U&ME Hotel, Stora Hotellet, samt resaturang Gotthards, barer och caféer...med tillhörande varierande kulturella arrangemang. Perfekt för exempelvis en lugnare After Work, eller livligare kväll. Centralt beläget med vacker utsikt över Umeälven med omnejd.

Datum för upplevelsen: maj 2017
1  Tack maria-lyktberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2017 från mobil enhet

En fantastisk byggnad där vårt intresse var det Kvinnohistoriska museet som finns här. Utställningen Interupption som nu pågår där visar fantastiska bilder och vi fick en väldigt fin guidning, filmen som man kan se är även den väldigt fin

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack Wik_13
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2017 från mobil enhet

Hotell med bra service, smart utbud, genomtänkt strategi och fantastisk utsikt. Ber om särskilda önskemål och känner att de lyssnar till ens behov. Rekommenderar alla att bo över här.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack Felix H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen