Öppet i dag: 07:00 - 22:00
Höjdpunkter från omdömen
Ett bra kulturhus

Ett ovanligt bra kommunalt kulturhus. Intressant och tilltalande arkitektur, både utvändigt och ... läs mer

Omdömet skrevs 12 mars 2024
staffan j
Uppsala, Sverige
från mobil enhet
Modernt

En modern kulturell mötesplats bestående av biblioteket, ett konferenscenter, museum. Finns även ... läs mer

Omdömet skrevs 10 december 2019
frasse_k
Falun, Sverige
Läs alla 46 omdömen

Omdömet skrevs 20 augusti 2017

Trevligt, folkligt, kulturellt vimmel...
En öppen och lättillgänglig mötesplats som levererar såväl möjlighet till möten mellan människor i alla åldrar, som lokala aktörer med både lokalproducerade varor och internationella delikatesser. Här huserar Biblioteket, U&ME Hotel, Stora Hotellet, samt resaturang Gotthards, barer och caféer...med tillhörande varierande kulturella arrangemang. Perfekt för exempelvis en lugnare After Work, eller livligare kväll. Centralt beläget med vacker utsikt över Umeälven med omnejd.

Datum för upplevelsen: maj 2017
1  Tack maria-lyktberg
Omdömet skrevs 18 augusti 2017 från mobil enhet

En fantastisk byggnad där vårt intresse var det Kvinnohistoriska museet som finns här. Utställningen Interupption som nu pågår där visar fantastiska bilder och vi fick en väldigt fin guidning, filmen som man kan se är även den väldigt fin

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack Nils-Gunnar W
Omdömet skrevs 5 augusti 2017 från mobil enhet

Hotell med bra service, smart utbud, genomtänkt strategi och fantastisk utsikt. Ber om särskilda önskemål och känner att de lyssnar till ens behov. Rekommenderar alla att bo över här.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack Felix H
Omdömet skrevs 11 juli 2017 från mobil enhet

Speciell byggnad som väcker känslor. Väl inne, känns det både trevligt och en fungerande modern mötesplats. Mysfaktorn är dock begränsad. Hotellet U&Me för modernt och kompakt för mig. Att det inte finns reception för tankarna till mer "suspekta" hotellkedjor... Rummen är för små att fungera praktiskt. Varför ha tvättställ i rummet, det finns ju badrum? Konferensavdelningen har en del att önska. Plus till Kulturbageriet dock.

Datum för upplevelsen: juni 2017
1  Tack mikejoxxx
Omdömet skrevs 6 juli 2017

En ovanlig byggnad i vinklar och vrår. Bara det gör att man vill gå runt och titta inomhus. Biblioteket är i flera etage och många inbjudande platser att slå sej ner i. Annorlunda med hög mysfaktor! Kvinnomuseet och just nu en fotoutställning var intressanta.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack 801ingerm