Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

SEN Street Kitchen AVION
Rankad som nr 2 av 171 Restauranger i Umeå
Certificate of Excellence
Prisklass: 1 US$ - 14 US$
Beskrivning: SEN Street Kitchen återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna i Hanoi och Bangkok, ramenstånden i Tokyo samt alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.
Restauranginformation
Beskrivning: SEN Street Kitchen återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna i Hanoi och Bangkok, ramenstånden i Tokyo samt alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Bästa snabbmaten i umeå, samtliga rätter håller hög nivå. Priset är inget att snacka om, Umeås bästa lågprisrestaurang

Datum för besöket: februari 2020
Tack mrfireshot
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (158)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

711 av 158 omdömen

Omdömet skrevs 30 januari 2020 från mobil enhet

Guuud vad gott, helt fantastiskt. Har ätit Hanima med lax, avokado, syrad rödlök och en chilimajonaise. Mums, kan varmt rekomenderas

Datum för besöket: januari 2020
Tack annawL8690PZ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 januari 2020 från mobil enhet

Jag brukar inte gilla att äta på köpcenter. Det är ofta stimmigt och stökigt och inte särskilt avkopplande. Med det sagt så vore det synd att missa SEN street kitchen på Avion i Umeå. Maten är helt enkelt väldigt god. Vore det inte för stimmet både runt och i restaurangen då hade det blivit fulla 5 poäng, men nu får det bli 4. Men om du är i krokarna och vill ha något snabbt och gott, då är det inget att tveka på.

Datum för besöket: januari 2020
Tack 329leifc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 december 2019 från mobil enhet

Mycket spännande smaker och vällagade rätter finns det här. Det här är smaker vi tycker om och blev väldigt nöjda med allt vi åt här den här gången.

Datum för besöket: december 2019
Tack JonasFjallstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 december 2019 från mobil enhet

Älskar att gå hit och äta när jag är på Avion. Dels utifrån att det är grymt god mat men också utifrån att jag sällan lagar liknande mat hemma. Detta är verkligen street kitchen-mat i sin bästa form!

Datum för besöket: december 2019
Tack RebeccaN1674
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på SEN Street Kitchen AVION tittade också på

Umeå, Västerbottens län
Umeå, Västerbottens län
 
Umeå, Västerbottens län
Umeå, Västerbottens län
 

Besökt SEN Street Kitchen AVION? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt