Hotellet är centralt beläget, rummen är bra och rymliga (vi bodde i Superiorrum med utsikt mot vattnet).
Hotellet har en riktigt bra bar, belägen på översta våningen,med en väldigt trevlig bartender - testa gärna "bartender's choice" om du råkar ha vägarna förbi.
Frukosten var riktigt bra - stor buffé, gott om utrymmet. Personalen var bra på att hela tiden plocka undan tallrikar och annat från borden. Kändes helt OK i coronatider, upplevde ingen trängsel och engångshandskar fanns tillgängliga om nån ville ha det.
Tyvärr var restaurang Kitchen & Table fullbokad två av de tre kvällar vi bodde på hotellet och stängd den tredje (söndag). Lite tråkigt, det hade varit kul att äta där nån kväll. Det fick bli restaurang CG isället, vilken nog är ett par snäpp vassare, så det var inte direkt synd om oss...
Parkeringsgarage finns, men antalet platser är rätt begränsat - ett bättre alternativ är faktiskt garaget i Kulturens Hus som ligger mittemot (infart från Skomakargatan). Billigare, rymligare och i stort sett lika nära - utgång från garaget finns mittemot hotellet.