Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Anna-Leena A
Kungälv, Sverige

Slitet konferenshotell

2,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 9 juli 2015
Vi bodde där under 3 nätter i Juli 2013 och upplever hotellet som slitet och att det är dags för uppfräschning. Bastun på rummet har sett bättre dagar.Bra frukost dock.Ligger avsides så det är bilen som gäller om man skall ta sig någonstans.
Datum för vistelsen: augusti 2014
Resetyp: Reste med familjen
2,0 av 5 bubblorRum
3,0 av 5 bubblorService
3,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
1 326 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
    1 326 kr
  • ZenHotels.com
    1 272 kr
  • Hotels.com
    1 326 kr
3.1 km från Nordkalotten Hotel Konferens
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 432 kr
1 297 kr
  • Expedia.com
    1 297 kr
  • Hotels.com
    1 297 kr
  • Strawberry Hotels
    1 395 kr
3.1 km från Nordkalotten Hotel Konferens
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
890 kr
  • Expedia.com
    890 kr
  • Hotels.com
    890 kr
  • Tripadvisor
    890 kr
3.5 km från Nordkalotten Hotel Konferens
Kostnadsfri parkering
1 144 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
Bli belönad med One Key
  • Hotels.com
    1 144 kr
  • ZenHotels.com
    1 040 kr
  • Vio.com
2.9 km från Nordkalotten Hotel Konferens
Kostnadsfritt wifi
1 510 kr
1 434 kr
  • Priceline
    1 510 kr
  • Hotels.com
    1 434 kr
  • Trip.com
    1 434 kr
3.6 km från Nordkalotten Hotel Konferens
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
1 395 kr
1 297 kr
  • Hotels.com
    1 297 kr
  • Expedia.com
    1 297 kr
  • Strawberry Hotels
    1 395 kr
3.7 km från Nordkalotten Hotel Konferens
Kostnadsfritt wifi
Bar/lounge
The Bed
945 kr
Helt återbetalningsbar
  • Agoda.com
    945 kr
  • Vio.com
    945 kr
  • eDreams
    945 kr
3.5 km från Nordkalotten Hotel Konferens
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
"Familjerum"/Fyrbäddsrum
695 kr
  • Expedia.com
    695 kr
  • ZenHotels.com
    683 kr
  • Hotels.com
    695 kr
3.2 km från Nordkalotten Hotel Konferens
Kostnadsfritt wifi
1 630 kr
1 416 kr
  • Booking.com
    1 569 kr
  • Expedia.com
    1 569 kr
  • Hotels.com
    1 569 kr
4.6 km från Nordkalotten Hotel Konferens
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
1 059 kr
  • Priceline
    1 314 kr
  • Vio.com
    1 008 kr
  • Expedia.com
    1 314 kr
3.7 km från Nordkalotten Hotel Konferens
Kostnadsfritt wifi
Visa fler hotell i Luleå
Omdömen (54)
Filtrera omdömen
54 resultat
Medlemsbetyg
10
16
20
5
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
10
16
20
5
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 54 omdömen
Omdömet skrevs 9 juli 2015

Mörkt, kusligt, tänk "Twin peaks". Heltäckningsmatta som sett sina bästa dagar för flera år sedan. Det luktade svett och hund på rummet, antar att detta beror på att det finns bastu på rummet. Lavarna i bastun måste vara byggda av nån väldigt lång person, om jag stod på golvet så var den första laven vid mitt ryggslut. Vi hade bokat all inclusive med 2 rättersmiddag, men det var en rätt bestående av nån färg och smaklös kasslergratäng med ris. Till barnen fanns det korv/kycklingsspett/hamburgare som legat varma i måååånga timmar. Frukosten var ok.

Datum för vistelsen: juni 2015
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Maria A
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 23 januari 2015 från mobil enhet

Hotelldelen är nedgången, kall och dragig. Vi fick ha bastun på i badrummet med öppna dörrar för att få upp värmen. Vi blev vita under fötterna av heltäckningsmattan i rummet, usch!!! Maten på kvällen ok men varför servera den i en kall bar istället för i den mysiga kåtan (frukostmatsalen) där det finns öppen eld?!?
Personalen var jättebra!

Datum för vistelsen: januari 2015
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Ylteis
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 31 oktober 2014

Själva hotellet är ganska nedslitet, men ändå sköna sängar. Däremot på kvällen när vi skulle äta middag ( vi var med jobbet på konferens) så skulle middagen serveras 19.00. 19.30 kom förrätten sen fick vi vänta till 20.30 innan varmrätten dukades fram och är man diabetiker så är det länge att vänta när man tagit sprutan. Sen stod det på menyn att det skulle vara fläskytterfilé men jag ger mig den på att det var benfri kotlettrad.
Jag tycker att man ska titta på personalstyrkan när man har ca 150 gäster som väntar på middag så att det flyter på bättre.
Annars var frukosten och lunchen väldigt bra

Datum för vistelsen: oktober 2014
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Brigitte650
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 oktober 2014

Fint med stockvirkes entren och baren annars helt klart ett hotell som tar hand om större sällskap med sina konferenslokaliteter. Ligger vid flygplatsen, en bra bit ifrån Luleå centrum.
Frukost i "lappkåtan" med öppen eldstad är mysig på morgonen.
Rummen bör få en uppfräschning och översyn

Rumstips: Rummen håller 80 tals nivå
Datum för vistelsen: oktober 2014
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack KH-EH2013
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 juli 2014 från mobil enhet

Bodde 1 natt på Nordkalotten. Rummen var hyffsat stora och det var rent.

Tyvärr är rummen i behov av renovering. Inget är direkt sönder men allmän tillståndet är slitet.

Frukosten är bra och stor.

WIFI funkar bra i rummen.

Nära till Luleå Airport och därmed är det långt till Luleå centrum. Det är inte gångavstånd till centrum!

Trevlig personal!

Datum för vistelsen: juli 2014
Restyp: Reste i arbetet
Tack AndersM1002
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen