Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
118 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-06
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
110 US$
Se erbjudande
Priceline
118 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-06
Boka nu, betala på plats
Hotels.com110 US$
Travelocity110 US$
eDreams118 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (394)
Filtrera omdömen
394 resultat
Medlemsbetyg
131
152
86
15
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
131
152
86
15
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 394 omdömen
Omdömet skrevs 21 oktober 2020

Tog en weekend i Luleå och bodde då på detta trevliga hotell. Coronasäkrad frukost och trevligt bemötande i receptionen. Vi har alltid känt oss välkomna till detta trevliga hotell. Nära till järnvägsstationen och en kort promenad till absoluta centrum.

Datum för vistelsen: maj 2020
Tack Thomas J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2020 från mobil enhet

Ett mycket bra standardklasshotell. Inget extra, men bra för sin standard. Rent, fräscht och modernt. Bra lugnt läge vid stationen, inte direkt i stadskärnan, men ändå nära. Bra och skön säng vilket är väldigt viktigt för mig. Det allra bästa var att brödet vid frukosten var nybakt och fortfarande varmt och färskt, så himla gott. Prisvärt. Kan verkligen rekommenderas.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste i arbetet
Tack Kaka1974
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020

Har ingen vanlig frukost! Bara frukostpåsar! och dom innehåller varm fil och en ljummen halv degig smörgås,1 muffin, 1ägg
Så himla dåligt!
Hotellfrukosten är ju det man ser fram emot och är det viktigast när man bor på hotell.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Sirshitalot
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Hotellet ligger bra med en kort promenad från järnvägsstationen och nära centrum.
Rummen ganska små och enkla men fyller sin funktion. Prisvärda.
Frukosten riktigt dålig i Coronatid. En färdigpackad påse. Bra att man kunde beställa in ägg och bacon/pannkakor men hade varit trevligt om det informerades om detta. Vi överhörde när en annan gäst beställde och fick på så sätt reda på det.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med vänner
2  Tack Perni7
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2020

Mysigt hemtrevligt mindre hotell med promenadavstånd till centrum. Vi bodde i ett jättefint nyrenoverat rum! Dock för varmt på rummen, skulle önska att det gick att ställa temperaturen i rummet. Saknade extra kudde , golvhandduk i badrummet och helkroppsspegel i hallen om jag skulle få önska något mer. Hur som helst, skulle inte tveka att boka detta hotell igen nästa gång jag åker till Luleå!

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Jeanfred63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen