Morgan D
Lidingö, Sverige

Lugnt hotell

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 12 juni 2019från mobil enhet
Lite i utkanten ger lugnt läge nära järnvägs stationen. Serverar enklare varmrätt på kvällen för 40kr! Perfekt för jobbresa. Enkelt gym med dusch och bastu. Nära liten sjö där man kan gå runt. Ca en timme tar det i normalt tempo och på vägen finns ett utegym.
Datum för vistelsen: juni 2019
Resetyp: Reste i arbetet
Barception, ReceptionistComfort Hotel Arctic, svarade på det här omdömet
Svarade 23 juni 2019
Tack för att ni har tagit er tid för att recensera oss.

Väldigt kul att höra att ni trivdes.

Ha det bra så hoppas vi att vi ses i framtiden.

Comfort Hotel Arctic
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
  • Strawberry Hotels
    • Scandic Hotels
    2.7 km från Comfort Hotel Arctic
    Visa fler hotell i Luleå
    Omdömet skrevs 11 juni 2019 från mobil enhet

Bodde två nätter i ett enkelrum, som var det mest prisvärda jag hittade i Luleå med tanke på standarden. Mycket nöjd med allt, vänlig personal, god frukost, skön säng. Fanns allt man behövde på rummet, extra plus för skohorn 👏🏻Fint också att man kan köpa sig en enkel middag måndag-torsdag för endast 40kr. Kommer gärna åter!

Datum för vistelsen: juni 2019
    Restyp: Reste i arbetet
    Tack 482katt
    Barception, Receptionist på Comfort Hotel Arctic, svarade på det här omdömetSvarade 23 juni 2019

Hej!

Vad kul att höra att ni trivdes här hos oss.

Ni är mer än välkommen att besöka oss igen.

Ha det bra.

Omdömet skrevs 31 maj 2019

Bodde här en natt när jag var i Luleå med jobbet. Möttes av en liten lobby med lite småfamiljär feeling. Neutralt trevlig receptionist och snabb service. Rummet kändes som ett klassiskt hotellrum från 90-talet men med skön fåtölj och sköna sängar. Det stod att det fanns ett "spa" på hotellet och jag kikade in där då jag tänkte att det kunde vara skönt att avsluta kvällen där. Men känslan var skolomklädningsrum blandat med förråd så jag skippade "spa-kvällen" och hängde på rummet istället. Det stod några inklämda träningsmaskiner inne i "lounge"-avdelningen men om de ens fungerade verkade osannolikt.

Men, trevlig personal av de jag sprang på och helt ok frukost. Så för en ren övernattning utan större krav på bekvämligheter är det absolut helt ok!

Datum för vistelsen: maj 2019
    • Restyp: Reste i arbetet
    Tack Gnagert

Tack så mycket, vi uppskattar verkligen att ni tagit er tid att ge oss feedback.

I slutet på maj, början på juni har vi uppdaterat vårat gym med ny utrustning då den vi tidigare haft varit väldigt sliten.

Om ni besöker oss i framtiden hoppas vi att ni får en ännu bättre upplevelse.

Ha det bra!

Omdömet skrevs 31 mars 2019 från mobil enhet

Vi hade ett ganska basic litet rum, inget kylskåp bland annat. Annars var det ett fräscht hotell. Väldigt god frukost med mycket att välja mellan. Om man vill bo finare finns det säkert finare rum men dyrare. Tycker det är ett bra vanligt hotell. Nära till busstation och tågstation.

Datum för vistelsen: juni 2018
    Tack systermureser

Kul att ni tagit er tid att recensera oss.

Som ni själv säger så fokuserar vi på det enkla så att vi kan hålla priserna nere.

Om ni besöker oss fler gånger och är i behov av ett kylskåp tveka inte att höra av er till personalen så kan vi fixa så att ni får tillgång till ett.

Ha det bra!

Omdömet skrevs 22 februari 2019 från mobil enhet

Trevligt hotell. Nära till de centrala delarna av staden. Mycket trevlig personal. Skön säng på rummet, inga störande ljud från trafik, hiss och grannar. wi-fi fungerade bra. Frukosten var bra. Stort plus för kvällsbuffé (40:-) Återkommer gärna

Datum för vistelsen: februari 2019
    Restyp: Reste i arbetet
    Tack jockej237
    Omdömet skrevs 30 januari 2019 från mobil enhet

Möttes av mycket trevlig personal. Bra rum lite liten dusch för mig som e stoor. Var jätte törstig när jag klev in på rummet efter en lång resa. Möttes av två flaskor stilla vatten som bjöds på mycket uppskattat just då. Månd-torsd serveras enklare kvälls mat för gäster till en kostnad av 40kr. Pannbiff klyftpotatis och sås funkade utmärkt för mig.

Datum för vistelsen: januari 2019
    Restyp: Reste ensam
    Tack 671bernts
    Barception, Receptionschef på Comfort Hotel Arctic, svarade på det här omdömetSvarade 4 februari 2019

Hejsan 671bernts.
    Tack för ditt omdöme.

Vad roligt att du uppskattade vattenflaskorna och middagen här på hotellet.
    Ett tips till nästa gång, om du tycker att våra duschar är för små, så har nästan alla rummen olika duschar och endel har även duschdrapperi. Jag vet att endel duschkabiner kan vara lite små, men kom och prata med oss i receptionen vi kan fixa väldigt mycket.

Ha det bra, hoppas vi ses igen!